PeppeR 21 PR Ügynökség
H-2092 Budakeszi, József Attila utca 137. | tel: (+36 23) 454-360 fax: (+36 23) 454-360
e-mail: info@peppepr.hu"...blog: PeppeR:sauce

híreink sajtószoba magunkról
<<ENGLISH
nyomtatás elküldés
keresés:

PeppeR blog

Pepper:Sauce
 
online PR szótár
szakirodalom
 
 
<< vissza
<< vissza a listához
Lehet egyszerre változni és változtatni
2016.03.01. HR szolgáltatások/Flow Csoport forrás: PeppeR PR
A bizonytalan környezetben történő vezetésről szól az 5. Flow Leadership Konferencia

Április 7-én kerül megrendezésre a Flow Leadership Konferencia, Magyarország legnagyobb, rendszeresen megszervezett vezetési konferenciája. A közel 300 résztvevő idén annak végiggondolására szánja egy napját, hogy hogyan lehet a mai körülmények között és a jövő kihívásai fényében eredményesen vezetni a szervezeteket. Az idei rendezvény a vezetői szemlélet- és lépésváltás lehetséges módjairól szól.

  A Flow Csoport ötödik alkalommal megrendezett vezetési konferenciája arra fókuszál, hogy az állandósult bizonytalanság körülményei között hogyan lehet a szervezeteknek utat mutatni. Ehhez nyújtanak inspirációt és mutatnak újszerű megközelítési módokat a konferencia előadói: a vezetésfejlesztéssel foglalkozó neves nemzetközi szakemberek és Magyarország kiemelkedő vállalatvezetői.

“Sokan általános vezetési válságról beszélnek. Azt állítják, hogy számos vezetőből hiányzik az a képesség, hogy utat mutasson munkatársainak. Mi éppen arra akarunk rávilágítani, hogy a gyorsuló ütemű változások közepette is lehet eredményesen vezetni egy vállalatot. Sőt, az egyre nagyobb fokú bizonytalanságot a javunkra tudjuk fordítani és versenyelőnnyé alakíthatjuk. Ehhez azonban lépésváltásra van szükség” – mondta Kalmár Péter, a Flow International ügyvezető igazgatója.

A Flow Leadership Konferencia minden évben rendre a legismertebb vezetési tanácsadókat sorakoztatja fel külföldről és itthonról. Idén Dr. Mee-Yan Cheung, Itay Talgam, Pál Feri Atya és Steven D’Souza tart előadást. Mee-Yan Cheung volt a vezetője annak a szervezeti átalakítási folyamatnak, amelynek keretében a BBC 17.000 munkavállalójának bevonásával újította meg jövőképét és küldetését a brit közszolgálati média, jelenleg pedig a szingapúri városállam közszolgáltatási rendszerének átalakítását vezeti. (az előadókat részletesebben a háttéranyag mutatja be). Az interaktív és inspiratív előadások között neves magyarországi felsővezetők osztják meg tapasztalataikat a résztvevőkkel.

“Szervezeti változás nincs egyéni változás nélkül. Egy vezető életében az jelenti a legnagyobb kihívást, tud-e egyszerre változni és változtatni. Ez senkinek sem megy könnyen, hiszen sokszor kényelemből vagy félelemből, de szeretjük a dolgokat megtartani olyannak, amilyenek. A rendezvény ahhoz ad inspirációt, hogy túllépjünk saját árnyékunkon“ – fogalmazott Zala Ákos, a Human Telex Consulting ügyvezető igazgatója.

“A Flow Magyarország és a Human Telex Consulting által közösen szervezett konferencia kapcsán a Flow Csoport a 15. születésnapját is ünnepli. Azon dolgozunk, hogy a résztvevők maradandó és inspiráló élményekkel távozzanak. Akkor leszünk sikeresek, ha a résztvevők másnap úgy indulnak dolgozni, hogy látják, min érdemes változtatniuk, és ehhez lendületet és energiát is éreznek magukban” – mondta Paskuj Iván, a Flow Csoport konferenciáért felelős partnere.

További információ a rendezvényről

Az 5. Flow Leadership Konferencia április 7-én lesz a budapesti Marriott Hotelben. A kedvezményes jelentkezés határideje március 11.

Bővebb információ az eseményről a http://www.flowleadershipkonferencia.hu/ címen található.

 


<< vissza a listához
min. képernyőfelbontás: 800x600 pixel    •    webdesign © epiteszforum.hu 2004