PeppeR 21 PR Ügynökség
H-2092 Budakeszi, József Attila utca 137. | tel: (+36 23) 454-360 fax: (+36 23) 454-360
e-mail: info@peppepr.hu"...blog: PeppeR:sauce

híreink sajtószoba magunkról
<<ENGLISH
nyomtatás elküldés
keresés:

PeppeR blog

Pepper:Sauce
 
online PR szótár
szakirodalom
 
 
<< vissza
<< vissza a listához
Sikeresek a Posta Paletta utalványok -
2011.10.24. HR szolgáltatások/Posta Paletta forrás: PeppeR

Hamarosan már a postákon is kaphatóak a Paletta jegyek

Sikerrel mutatkoztak be a Posta Paletta étkezési utalványai. A Posta Paletta Zrt. május végén jelentette be megalakulását és mutatta be piaci terveit. A cég megteremtette az utalványok gyártásának feltételeit, kiépítette logisztikai és disztribúciós rendszerét, partnerként szerződött mintegy 14.000 magyarországi elfogadóhellyel és - első megbízásként - elkészítette és terítette a Magyar Posta mintegy 30.000 dolgozójának étkezési jegyét. Naponta növekvő számban - már több ezer étteremben, élelmiszer üzletben, szuper- és hipermarketekben fogadnak el Posta Paletta utalványt.

 

A Posta Paletta Zrt. rekordgyorsasággal teremtette meg az étkezési utalványok gyártásának és forgalmazásának feltételeit.

Abától Zsurkig alig van olyan település Magyarországon, ahol valamelyik élelmiszerüzletben vagy melegétel árusító helyen ne lehetne Posta Paletta utalvánnyal fizetni. Az elfogadóhely hálózat kiépítésében nagy szerepe volt a postai dolgozóknak, akiknek helyismerete nagyban hozzájárult ahhoz, hogy már induláskor szinte mindenhol meg tudott jelenni a Paletta. A 14.000 üzletből álló hálózat napról-napra bővül.

A postai dolgozók mellett rövidesen újabb cégek és szervezetek munkavállalói is Posta Paletta utalvánnyal fizethetnek. A kisebb cégek esetében a gyors csatlakozást megkönnyíti, hogy november elejétől mintegy 300 kiemelt postahivatalban készpénzért és azonnal meg tudják vásárolni a dolgozóiknak szánt étkezési utalványokat.

A Posta Paletta a rugalmasságot tekinti a siker zálogának. Az egyszerűbb ügyintézés, a gyorsabb pénzhez jutás, a készpénzes jegyvásárlás lehetősége és a decentralizált értékesítés mellett a címletek kialakítása során is ezt tartotta szem előtt. A 200, 300, 400, 500 és 1000 forintos címletek egy adott cég cafeteria rendszerében könnyebb kifizetést tesznek lehetővé. A szakmailag magas színvonal és a rugalmasság, az ügyfelek igényeinek akár ugrásszerű megnövekedését is tudja követni, hiszen a Magyar Posta gyártási, logisztikai és értékesítési tapasztalatára és kapacitására támaszkodva bármikor jelentős tartalékokat tud mozgósítani.

"Ez év szeptembere és decembere között várhatóan 2 milliárd forint értékben bocsátunk ki és forgalmazunk étkezési utalványokat. Minden esélyünk megvan arra, hogy a dinamikus indulást hasonló fejlődés kövesse jövőre is. A kedvezményes utalványok palettájának további elemeivel is meg kívánunk jelenni a piacon." - mondta Krátky Attila.

A Posta Palettáról
A Posta Paletta Zrt. a Magyar Posta Zrt. 100%-os tulajdonában lévő leányvállalata. A Posta Paletta Zrt. célja, hogy kedvezményes utalványainak átfogó kínálata, versenyképes szolgáltatásai és kiterjedt beváltóhely-hálózata révén az ország bármely munkaadójának lehetséges partnere és egyben a piac egyik fontos szereplője legyen.

 


<< vissza a listához
min. képernyőfelbontás: 800x600 pixel    •    webdesign © epiteszforum.hu 2004