PeppeR 21 PR Ügynökség
H-2092 Budakeszi, József Attila utca 137. | tel: (+36 23) 454-360 fax: (+36 23) 454-360
e-mail: info@peppepr.hu"...blog: PeppeR:sauce

híreink sajtószoba magunkról
<<ENGLISH
nyomtatás elküldés
keresés:

PeppeR blog

Pepper:Sauce
 
online PR szótár
szakirodalom
 
 
<< vissza
<< vissza a listához
A Posta helyet kér a kedvezményes utalványok piacán
2011.05.17. HR szolgáltatások/Posta Paletta forrás: PeppeR
Önálló vállalkozás létrehozásával lép a kedvezményes utalványok piacára a Magyar Posta Zrt. A társaság tulajdonában lévő áprilisban bejegyzett Posta Paletta Zrt. első lépésként étkezési utalványaival jelenik meg, de a jövő év végére a 300 milliárdosra becsült hazai piac 10-15 százalékát szeretné megszerezni.
 

Dinamikus üzletpolitikával és a versenytársakénál rugalmasabb, gyorsabb működéssel kíván teret nyeri a kedvezményes utalványok piacára belépő legújabb szereplő, a Posta Paletta Zrt. A piacot jelenleg három külföldi tulajdonban lévő vállalkozás uralja. A Magyar Posta száz százalékos tulajdonában lévő hazai vállalkozás viszont azt tervezi, hogy 2012 végére minden 7. beváltott kedvezményes utalvány postapalettás lesz.

Az értékesítési és utalványbeváltási rendszer kiépítése során a Posta Paletta Zrt. támaszkodhat az anyacég országos hálózatára, technológiai tudására, projektmenedzsment ismereteire és nem utolsósorban arra, hogy a Magyar Posta neve széles körben ismert és megbecsült.

"Ahhoz, hogy a Magyar Posta Zrt. megőrizze jelenlegi gazdasági pozícióit és a hazai foglalkoztatásban betöltött vezető szerepét, a társaság ki akar használni minden kínálkozó lehetőséget. A hírközlés fejlődése a hagyományos postapiacok folyamatos csökkenését eredményezi világszerte, ezért a postai szolgáltatások fejlesztése mellett, új piacokon is meg kell jelennie a Magyar Postának" – jelentette ki a sajtótájékoztatón Rajnai Attila, gazdasági vezérigazgató-helyettes. Hangsúlyozta: "a kedvezményes utalványok piacán komoly a verseny, a feltételek pedig az aktuális szabályozási környezet függvényében változhatnak, de a Posta így is komoly üzleti lehetőséget lát ezen a területen. A Magyar Posta bevételeinek túlnyomó többségét éles piaci versenyben szerzi meg, hiszen akár a gyorsposta szolgáltatás akár a biztosítási piac esetében naponta jelentős nemzetközi versenytársakkal kell megmérkőznie" – fogalmazott a gazdasági vezérigazgató-helyettes.

"Az elkövetkező néhány hónap a rendszer kialakítása jegyében telik" – jelentette ki Krátky Attila, a Posta Paletta Zrt. vezérigazgatója. "Kiépítjük a beváltóhelyek országos hálózatát, megteremtjük az utalványkibocsátás technikai hátterét és a lehető legtöbb ügyfél számára mutatjuk be ajánlatunkat. Meggyőződésünk, hogy olyan feltételeket tudunk kínálni a felhasználóknak és az elfogadóhelyeknek, mellyel a piac jelenlegi szereplőinek komoly versenyt állítunk" - mondta a vezérigazgató.

"Az országos lefedettséget biztosító háttérre támaszkodva komoly piaci lehetőséget látunk és minden magyarországi céget és intézményt lehetséges partnerünknek tekintünk." — mondta Krátky Attila. "Mindenkit, aki fontosnak tartja, hogy munkatársainak kedvezményes béren kívüli juttatásokat adjon. Legyen szó állami cégről, vagy magán vállalkozásról, önkormányzati cégről vagy non-profit szervezetről, ajánlatunk mindenkihez szól. Célunk, hogy utalványaink révén minél többen vegyék igénybe az elérhető kedvezményes szolgáltatásokat. Ügyfeleinknek kedvező feltételeket, a beváltóhelyeknek pedig a megszokottnál egyszerűbb ügyintézést, gyorsabb pénzhez jutást kínálunk. A Posta Paletta megjelenése a hazai utalványpiacon egyaránt előnyös lesz az utalványt vásárló cégeknek, intézményeknek, a munkavállalóknak és a beváltóhelyeknek" – jelentette ki Krátky Attila.

A Posta Palettáról
A Posta Paletta Zrt. a Magyar Posta Zrt. 100%-os tulajdonában lévő leányvállalata. A Posta Paletta Zrt. célja, hogy kedvezményes utalványainak átfogó kínálata, versenyképes szolgáltatásai és kiterjedt beváltóhely-hálózata révén az ország bármely munkaadójának lehetséges partnere és egyben a piac egyik fontos szereplője legyen. A Posta Paletta utalványok révén belátható időn belül akár többszázer munkavállaló részesülhet kedvezményes munkahelyi juttatásokban.

 


<< vissza a listához
min. képernyőfelbontás: 800x600 pixel    •    webdesign © epiteszforum.hu 2004