PeppeR 21 PR Ügynökség
H-2092 Budakeszi, József Attila utca 137. | tel: (+36 23) 454-360 fax: (+36 23) 454-360
e-mail: info@peppepr.hu"...blog: PeppeR:sauce

híreink sajtószoba magunkról
<<ENGLISH
nyomtatás elküldés
keresés:

PeppeR blog

Pepper:Sauce
 
online PR szótár
szakirodalom
 
 
<< vissza
<< vissza a listához
A Zebra Technologies a független szoftverfejlesztőket célzó
2011.02.17. számítástechnika/Zebra Technologies forrás: PeppeR

A program többek között a magyar szoftverfejlesztőkkel való együttműködést is erősíti

A Zebra Technologies Corporation (NASDAQ: ZBRA) ma jelentette be, hogy elindítja a független szoftverfejlesztőknek (Independent Software Vendors, ISV) szóló Partner Programját. Az ISV Partner Program célja, hogy a független szoftverfejlesztőkhöz (ISV) fűződő kapcsolat erősítésével ösztönözze az innovatív megoldások kifejlesztését. A szoftverfejlesztőkkel kialakított együttműködés kiemelt szerephez jut a Zebra értékesítési csatorna fejlesztési stratégiájában és jelzi, hogy a Zebra továbbra is élen jár a legújabb technológiai megoldások alkalmazásában.

 

"A globális ISV Partner Program elindítása a Zebra hosszútávú növekedési stratégiájának kulcsfontosságú eleme, és arra épít, hogy partnereivel a Zebra immár 40 éve együttműködik." - mondta Halász Árpád, a Zebra Technologies regionális értékesítési vezetője. "Mindez lehetővé teszi számunkra, hogy a szorosabb együttműködés révén együtt növekedjünk, és az iparágak széles körében legyünk képesek innovatív megoldásokat létrehozni. A program keretében magyar szoftverfejlesztőkkel is együttműködünk."

Az együttműködésnek köszönhetően az ISV-k a szoftver applikációs fejlesztési munka során olyan technikai támogatáshoz férnek hozzá, mint például az önálló ISV fejlesztési portál, SDK-k, minta forráskódok és interaktív fórumok.

"A műszaki integrációs erőforrásokhoz és a globális partner csatornákhoz való hozzáférés, valamint a Zebra infrastruktúrájának használata csak egy része azoknak az előnyöknek, melyek segíteni fogják a InfomatiX-ot abban, hogy meglévő és az új piacain fejlődni tudjon. Örülünk, hogy a Zebra ISV programon keresztül szorosabban tudunk együttműködni a Zebrával, és hiszünk abban, hogy a program jelentős többletértéket hoz majd vállalkozásunk és ügyfeleink számára." - mondta Balaskó Zsolt, az InfomatiX Kft. Sales Effectiveness divízió vezetője.

Az új program révén az ISV-k nemcsak a Zebra stabil viszonteladói és globális eladási hálózatára tudnak építeni, hanem a Zebrának a globális szövetségesekkel - például Motorola, IBM, Oracle és SAP - kialakított kapcsolatára is.

"A Motorola Solutions felismerte, hogy partnerei fő szerepet játszanak egy egészséges ISV környezet kialakításában. Ügyfeleink nagyon sokat profitálnak a független szoftverfejlesztők és partnereink találékonyságából és sokoldalúságából. A Zebra ISV Partner Program is hordozza ezeket az értékeket, hiszen bátorítja az innovációt, ami piaci terjeszkedést eredményez. Ezért támogatjuk mi is 100 százalékban az ilyen kezdeményezéseket" mondta Marco Landi, a Motorola Solutions EMEA csatornákért/területekért felelős elnökhelyettese.

Ha többet akar megtudni a Zebra ISV programjáról, látogassa meg a www.zebra.com/ISV oldalt.

A Zebra Technologies társaságról
A Zebra Technologies Corporation (NASDAQ: ZBRA) innovatív és megbízható on-demand nyomtatási megoldásai a világ 100 országában támogatják a vállalatokat üzletmenetük fejlesztése és a biztonság növelése terén. A Fortune 500 lista vállalatainak több mint 90 százaléka használ Zebra márkájú nyomtatókat. A Zebra vonalkódokat, intelligens címkéket, nyugtákat és kártyákat előállító hőnyomtatói számos alkalmazással együttműködve hozzájárulnak a biztonságos működéshez, növelik a hatékonyságot, emelik a minőséget, csökkentik a költségeket és javítják az ügyfélkiszolgálás színvonalát. A vállalat eddig több mint 5 millió nyomtatót – köztük RFID és vezeték nélküli mobil megoldásokat – értékesített, emellett ZebraDesigner™ címkeformázó szoftverek, ZebraLink™ csatlakozási megoldások, eredeti Zebra™ kellékanyagok, valamint ZebraCare™ szolgáltatások és támogatási konstrukciók forgalmazásával is foglalkozik. A Zebra vonalkód-, kártya- és RFID-termékeiről a www.zebra.com webhely szolgál bővebb tájékoztatással.

 


<< vissza a listához
min. képernyőfelbontás: 800x600 pixel    •    webdesign © epiteszforum.hu 2004