PeppeR 21 PR Ügynökség
H-2092 Budakeszi, József Attila utca 137. | tel: (+36 23) 454-360 fax: (+36 23) 454-360
e-mail: info@peppepr.hu"...blog: PeppeR:sauce

híreink sajtószoba magunkról
<<ENGLISH
nyomtatás elküldés
keresés:

PeppeR blog

Pepper:Sauce
 
online PR szótár
szakirodalom
 
 
<< vissza
<< vissza a listához
A Zebra bemutatta az iparág legterhelhetőbb mobil dokkolóját gyakran utazó munkatársak számára
2011.01.05. számítástechnika/Zebra Technologies forrás: PeppeR

A könnyű és tartós dokkoló tökéletesen integrálható a Motorola legújabb termináljával

A Zebra Technologies Corporation (NASDAQ: ZBRA), a világ vezető címke- és vonalkódnyomtató gyártója és automatikus azonosító megoldások szolgáltatója, a mai napon bejelentette, hogy piacra dobta RW 420 Route Palette mobil dokkolóját. Az új terméket kifejezetten a Motorola Solutions alkalmazásokra, többek között az új MC9500 ipari kategóriájú terminálra került kifejlesztésre. A termék ideális megoldást kínál a bolti kiszállítások, a területen helyben nyújtott szolgáltatások és értékesítési munka során, az RW 420 révén a mobilitás hatékonysággal és a könnyű alkalmazhatósággal párosul, amivel pénz és idő takarítható meg.

 

"Az RW 420 Route Palette dokkoló új verziója nemcsak a legstrapabíróbb terminál- és nyomtatódokkoló a piacon, hanem az egyetlen olyan készülék is, amely kompatibilis az új MC9500 kézi terminállal", nyilatkozta Halász Árpád, a Zebra Technologies regionális értékesítési vezetője. "A Zebra a Motorola kézi termináljaival kompatibilis integrált hordozható készülékek széles választékát kínálja, amelyekkel optimalizálható a szállítási tevékenység és páratlan mértékben növelhető a gyakran úton lévő munkatársak hatékonysága."

A területi munka komoly kihívásokat támaszt a mobil számítógép-használattal szemben, ezekre válaszul került kifejlesztésre az RW 420 Route Palette dokkoló. A termék a kategóriájában a legstrapabíróbb, az IP (Ingress Protection) besorolásban az IP 42 fokozatba tartozik, tehát ellenáll az olyan környezeti ártalmaknak, mint a nedvesség, a por és a szennyeződések.

"Kategóriájában mind az RW420 mobildokkoló, mind pedig a Motorola MC9500 a legterhelhetőbb és legtartósabb készülékek, így pontosan azt a kombinációt képviselik, amelyre a gyakran úton lévő munkatársaknak szükségük van munkájuk hatékonyságának és eredményességének növeléséhez," mondta Marco Landi, a Motorola Enterprise Solution EMEA régiójának alelnöke. "A Zebra Technologies-zal régóta fennálló együttműködésünk a bizonyítéka annak, hogy elkötelezettek vagyunk gyakran utazó munkatársak kiszolgálása, a legmodernebb, technológiailag legmagasabb szintű megoldások kifejlesztése iránt."

A könnyű vállpánt és a kézbe simuló markolat segítségével a munkatársak könnyedén magukkal tudják vinni a dokkolót az ügyféllátogatásokra – ott a karjukra fektetve tudnak adatokat bevinni, nyugtákat, számlákat és raktárleveleket nyomtatni, mindehhez nem kell a különféle mobil eszközök között keresgélniük.

A termék további főbb jellemzői:
· A beépített DEX (Digital Exchange) interface lehetővé teszi, hogy a munkatárs rákapcsolódhasson az ügyfél IT rendszerére és adatokat töltsön le a leszállított termékkel kapcsolatban, például a mennyiséggel vagy az árral kapcsolatban. Ugyanakkor biztosítható a szállító és a címzett telephely közötti gyors elszámolás és egyeztetés.
· Egyetlen tápegységen keresztül, párhuzamosan tölthető a nyomtató és a kézi számítógép, nem szükséges tehát több töltőt beszerezni, ezzel pénz és férőhely takarítható meg.
· A felhasználói rugalmasság révén a munkatársak külön-külön is használhatják a nyomtatót és a számítógépet, így minimálisra csökkenthető az állásidő és a csereeszközök száma. Sőt, a beszerelt lábazat révén a használók felállíthatják a Palette dokkolót, miközben más feladatokat is végeznek.

Az RW 420 Route Palette dokkoló többféle verziója kapható a Motorola MC9500 sorozatú, az MC909X-S, az MC75 és az MC-70 hordozható számítógépekhez. A termék a Zebra disztribútori hálózatán keresztül kerül értékesítésre. További információért ZXP látogasson el a http://www.zebra.com/en/rwseries címre vagy hívja a +44 (0)1628 556000 számot.

Megjegyzés
Az IP besorolást az Elektronikus és Műszaki Szabványosítás Európai Bizottsága alakította ki, amellyel meghatározható a műszernek a környezeti hatásokkal kapcsolatos viszonya.

A Zebra Technologies társaságról
A Zebra Technologies Corporation (NASDAQ: ZBRA) innovatív és megbízható on-demand nyomtatási megoldásai a világ 100 országában támogatják a vállalatokat üzletmenetük fejlesztése és a biztonság növelése terén. A Fortune 500 lista vállalatainak több mint 90 százaléka használ Zebra márkájú nyomtatókat. A Zebra vonalkódokat, intelligens címkéket, nyugtákat és kártyákat előállító hőnyomtatói számos alkalmazással együttműködve hozzájárulnak a biztonságos működéshez, növelik a hatékonyságot, emelik a minőséget, csökkentik a költségeket és javítják az ügyfélkiszolgálás színvonalát. A vállalat eddig több mint 5 millió nyomtatót – köztük RFID és vezeték nélküli mobil megoldásokat – értékesített, emellett ZebraDesigner™ címkeformázó szoftverek, ZebraLink™ csatlakozási megoldások, eredeti Zebra™ kellékanyagok, valamint ZebraCare™ szolgáltatások és támogatási konstrukciók forgalmazásával is foglalkozik. A Zebra vonalkód-, kártya- és RFID-termékeiről a http://www.zebra.com webhely szolgál bővebb tájékoztatással.

 


<< vissza a listához
min. képernyőfelbontás: 800x600 pixel    •    webdesign © epiteszforum.hu 2004