PeppeR 21 PR Ügynökség
H-2092 Budakeszi, József Attila utca 137. | tel: (+36 23) 454-360 fax: (+36 23) 454-360
e-mail: info@peppepr.hu"...blog: PeppeR:sauce

híreink sajtószoba magunkról
<<ENGLISH
nyomtatás elküldés
keresés:

PeppeR blog

Pepper:Sauce
 
online PR szótár
szakirodalom
 
 
<< vissza
<< vissza a listához
Apple-ről is lehet Zebrával nyomtatni
2011.01.06. számítástechnika/Zebra Technologies forrás: PeppeR

Címkék, nyugták és kódolt RFID címkék közvetlen nyomtatása válik lehetővé az Apple iPhone, iPad, és iPod touch® eszközeiről a Zebra Utilities megoldások és a ZebraLink™ Multiplatform SDK révén

A Zebra Technologies Corporation (NASDAQ: ZBRA), a világ vezető speciális nyomtatások és automatikus azonosító megoldások szolgáltatója ma jelentette be, hogy a felhasználóknak ezentúl közvetlenül nyomtathatnak iPhone, iPad és iPod érintőképernyős mobil digitális készülékeikről a Zebra hordozható vagy irodai nyomtatóin. A technikai lehetőséget erre a Zebra Utilities megoldások és a ZebraLink Multiplatform SDK (Software Development Kit, szoftverfejlesztési csomag) teszi lehetővé. Ezzel az innovatív, auto-id szoftverrel a fejlesztők olyan az egyedi nyomtatási igényeknek megfelelő alkalmazásokat tudnak kialakítani, miközben a vállalatok számára jelentős idő és erőforrás megtakarítást eredményez.

 

Egyre növekszik az az igény, hogy a távolból dolgozó munkatársak elérhetőek legyenek és reagálni tudjanak, ezért a mobil eszközök a vállalatok versenyképességének kritikus elemeivé váltak. "A Zebra folyamatosan olyan technológiák kifejlesztésén dolgozik, amelyek a partnerek és ügyfelek számára innovatív megoldásokat kínálnak a nyomtatók használatában. Az iparágban 2010 elején elsőként jelentettünk meg Multiplatform SDK-t és megoldást, most ennek elérhetőségét kiterjesztettük az Apple platformok számára is. A munkaerő mobilitása 2011-ben is elsődleges prioritás lesz, ezért ez a bejelentésünk is tükrözi folyamatos elkötelezettségünket abban, hogy segítsük ügyfeleinket mindig egy lépéssel a többiek előtt járni." - hangsúlyozta Halász Árpád, a Zebra Technologies regionális értékesítési vezetője.

Az új ZebraLink Utilities megoldás lehetővé teszi a felhasználók számára:
· Címke sablonok Zebra nyomtatóra történő nyomtatását
· Fájlok letöltését az Internetről és azok kinyomtatását
· Fényképek letöltését és kinyomtatását
· A nyomtató weboldalához való csatlakozást
· A nyomtató állapotának ellenőrzését.

A ZebraLink Multiplatform SDK és a Zebra Utilities megoldások letölthetők a www.zebra.com/SDK weboldalról. Ugyanitt a szoftverfejlesztők elérhetik a Zebra szoftverkönyvtárait és forráskód mintáit, hogy azokat saját fejlesztői környezeteikben használhassák fel. A nyomtatási alkalmazási demó anyagok letöltése ugyanerről a webhelyről lehetséges. A független megoldások az Apple iTunes AppStore-ról közvetlenül is letölthetők. További információért kérjük, hívja a következő telefonszámot: +44 (0)1628 556000.

Szerkesztői megjegyzések
A ZebraLink™ SDK forráskód mintákat, dokumentációkat és eszközöket bemutató modulokat tartalmaz a Zebra nyomtatókat támogató egyéni alkalmazások létrehozására, hogy az eszközök integrálása egyértelmű és világos legyen. A felhasználók végtelen sok megoldási lehetőség közül választhatnak, amely révén többek között helyszíni szolgáltatási rekordokat, nyomon követési címkéket, az eladási nyugtákat és egészségügyi mintákra szóló címkéket tudnak nyomtatni.

A ZebraLink™ SDK lehetőséget nyújt a vevőknek:
· RFID címkék kódolására Zebra RFID nyomtató segítségével
· Számos vonalkód típus egyszerű nyomtatására – idetartozik például a UPC, EAN-13, Code128, SSCC-18, Code 39, PDF-417, DataMatrix és Maxi kód
· Saját maguk által változtatható adatbeviteli formák kialakítására az iPhone, iPad és iPod készülékeken az ingyenes ZebraDesigner címketervező szoftverrel létrehozott sablonok felhasználásával.

A ZebraLink™ SDK segítségével a fejlesztők a különféle Apple eszközökhöz tudnak nyomtatási megoldást biztosítani a Zebra nyomtató termékcsalád következő tagjaihoz - XiIIIPlus, Xi4, 105SL, ZM400/ZM600, S4M, PAX3, PAX4, a G-sorozatok, HC100, MZ-sorozatok, QLPlus –sorozatok, RW-sorozatok, P4T és RP4T.

A Zebra Technologies társaságról
A Zebra Technologies Corporation (NASDAQ: ZBRA) innovatív és megbízható on-demand nyomtatási megoldásai a világ 100 országában támogatják a vállalatokat üzletmenetük fejlesztése és a biztonság növelése terén. A Fortune 500 lista vállalatainak több mint 90 százaléka használ Zebra márkájú nyomtatókat. A Zebra vonalkódokat, intelligens címkéket, nyugtákat és kártyákat előállító hőnyomtatói számos alkalmazással együttműködve hozzájárulnak a biztonságos működéshez, növelik a hatékonyságot, emelik a minőséget, csökkentik a költségeket és javítják az ügyfélkiszolgálás színvonalát. A vállalat eddig több mint 5 millió nyomtatót – köztük RFID és vezeték nélküli mobil megoldásokat – értékesített, emellett ZebraDesigner™ címkeformázó szoftverek, ZebraLink™ csatlakozási megoldások, eredeti Zebra™ kellékanyagok, valamint ZebraCare™ szolgáltatások és támogatási konstrukciók forgalmazásával is foglalkozik. A Zebra vonalkód-, kártya- és RFID-termékeiről a http://www.zebra.com webhely szolgál bővebb tájékoztatással.

 


<< vissza a listához
min. képernyőfelbontás: 800x600 pixel    •    webdesign © epiteszforum.hu 2004