PeppeR 21 PR Ügynökség
H-2092 Budakeszi, József Attila utca 137. | tel: (+36 23) 454-360 fax: (+36 23) 454-360
e-mail: info@peppepr.hu"...blog: PeppeR:sauce

híreink sajtószoba magunkról
<<ENGLISH
nyomtatás elküldés
keresés:

PeppeR blog

Pepper:Sauce
 
online PR szótár
szakirodalom
 
 
<< vissza
<< vissza a listához
A kereskedelemben az önkiszolgáló nyomtatásé a jövő!
2010.04.15. számítástechnika/Zebra Technologies forrás:

A Zebra Technologies új nyomtatója növeli az ügyfelek hűségét és segíti a hatékonyabb munkavégzést

A Zebra Technologies Corporation (Nasdaq: ZBRA) ma jelentette be KR403 kioszk blokknyomtatójának - az új KR400™ sorozat első termékének - piacra dobását. Az új KR403 számos, önkiszolgáló nyomtatást biztosító megoldást kínál az ügyfeleknek: többek között hűségkuponok nyomtatását, számlák kifizetését valamint a szupermarketekben és szórakoztatóipari egységekben – például DVD kölcsönzőkben - történő önkiszolgáló rendelést tesz lehetővé.

 

A bármilyen környezetbe könnyen integrálható KR403 kompakt mérete ideális a korlátozott hellyel rendelkező alkalmazásokhoz. A nyomtató számos nyomtatási és média csatlakoztatási konfigurációt is kínál. Ez a modell nemcsak megnövelt memóriával és nagyobb meghajtó támogatással rendelkezik, hanem a Zebra Programming Language programozó nyelvet használja, amely kiterjedtebb integrációs képességeket tesz lehetővé. A KR403 az egyetlen olyan kioszk nyomtató a piacon, amelyik a nemzetközi karakterek nyomtatásához Unicode-kompatibilis kódolást használ, és több betűtípussal, illetve vonalkód szettel rendelkezik, mint bármelyik más kioszk nyomtató, beleértve a kiskereskedelemben használt GS1 Databar vonalkódokat is.

"A kioszk nyomtatók jelentik a legjobb választást a korlátozott alkalmazotti létszámmal rendelkező kiskereskedők számára, akik ugyanakkor új kezdeményezésekkel kívánják növelni ügyfeleik hűségét és elégedettségét." - nyilatkozta Halász Árpád, a Zebra Technologies regionális értékesítési vezetője. "A Zebra felismerte, hogy mind a kiskereskedők, mind pedig azok ügyfelei részéről egyre növekszik az igény az üzletek hatékonyságát növelő önkiszolgáló alkalmazások iránt. Pontosan azért hoztuk létre a KR400 sorozatot, hogy az ilyen megoldásokat kereső vállalkozások igényeinek meg tudjunk felelni."

A mai világban egyre élesebb az igény az idő- és erőforrás korlátokat enyhíteni képes megoldások iránt. A Zebra új KR403 kioszk blokknyomtatója - megbízhatósága, tartóssága, minimális karbantartási igénye és könnyű használhatósága miatt - rugalmas nyomtatási megoldást kínál. Az egyes iparágak számára a KR403 számos előnyt hordozza:

· Kiskereskedelem: Számos helyen van szükség tranzakciós blokkok vagy termékinformációk nyomtatására. A DVD kölcsönzés, fotó előhívás, kuponbeváltás vagy éppen ételrendelés kapcsán a kioszknyomtatás révén személyre szabottabb szolgáltatást lehet elérni.
· Vendéglátás és szolgáltatások: Olyan információs megoldásokhoz használható, mint például a fizetési tranzakciók, szállodai bejelentkezés, utazás-tervezés és egyszerűsített számla kifizetés. A költség-hatékony megoldást kínáló termékkel a szolgáltatóipar racionalizálni tudja a folyamatait.
· Közlekedés, szállítás: Az ügyfelek várakozási idejének csökkentése révén a KR403 egyszerűsíti a parkolási nyugták kiadását, az információhoz való hozzáférést, valamint a fizetési tranzakciókat, s ezzel a szervezetek számára pénzt és időt takarít meg.

A KR403 azzal is növeli a befektetés-arányos nyereséget, hogy a papír beszorulásának megakadályozása révén biztosítja a nyomtató maximális rendelkezésre állását és csökkenti annak karbantartási igényét. A „behúz és megőriz” (retract-and-retain) funkció révén pedig képes azt biztosítani, hogy bármilyen ottfelejtett nyomtatott anyagot behúz, s ily módon megóvja az ügyfelek személyes információit, valamint csökkenti a papírhulladék mennyiségét. A KR403 képes arra is, hogy automatikus távoli figyelmeztetés alapján, proaktív módon ad diagnosztikai jelzéseket a kioszkok folyamatos üzemképes állapotáról és rendelkezésre állásáról.

A Zebra KR403 Kioszk blokknyomtató a Zebra kiterjedt partnerhálózata révén kerül értékesítésre. További információért látogasson a www.emea.zebra.com/en/kiosk címre.

A Zebra Technologies társaságról
A Zebra Technologies Corporation (NASDAQ: ZBRA) innovatív és megbízható on-demand nyomtatási megoldásai a világ 100 országában támogatják a vállalatokat üzletmenetük fejlesztése és a biztonság növelése terén. A Fortune 500 lista vállalatainak több mint 90 százaléka használ Zebra márkájú nyomtatókat. A Zebra vonalkódokat, intelligens címkéket, nyugtákat és kártyákat előállító hőnyomtatói számos alkalmazással együttműködve hozzájárulnak a biztonságos működéshez, növelik a hatékonyságot, emelik a minőséget, csökkentik a költségeket és javítják az ügyfélkiszolgálás színvonalát. A vállalat eddig több mint 5 millió nyomtatót – köztük RFID és vezeték nélküli mobil megoldásokat – értékesített, emellett ZebraDesigner™ címkeformázó szoftverek, ZebraLink™ csatlakozási megoldások, eredeti Zebra™ kellékanyagok, valamint ZebraCare™ szolgáltatások és támogatási konstrukciók forgalmazásával is foglalkozik. A Zebra vonalkód-, kártya- és RFID-termékeiről a http://www.zebra.com webhely szolgál bővebb tájékoztatással.

 


<< vissza a listához
min. képernyőfelbontás: 800x600 pixel    •    webdesign © epiteszforum.hu 2004