PeppeR 21 PR Ügynökség
H-2092 Budakeszi, József Attila utca 137. | tel: (+36 23) 454-360 fax: (+36 23) 454-360
e-mail: info@peppepr.hu"...blog: PeppeR:sauce

híreink sajtószoba magunkról
<<ENGLISH
nyomtatás elküldés
keresés:

PeppeR blog

Pepper:Sauce
 
online PR szótár
szakirodalom
 
 
<< vissza
<< vissza a listához
Gyerekjogi fotópályázatot hirdet az UNICEF
2009.11.20. non-profit szféra/UNICEF forrás: PeppeR
Az ENSZ Gyermekjogi egyezményének 20. évfordulója alkalmából a World Photography Organisation, a Sony és az UNICEF két online akciót indít útjára. Ezek keretében arra kérik a fiatalokat és a felnőtteket, hogy 1-1 fotográfia és egy hozzátartozó “fogadalom” feltöltésével támogassák a gyermekek jogainak tiszteletben tartását. A képnek és a fogadalomnak a következő alapvető jogok egyikére kell vonatkoznia: élethez, oktatáshoz, egészséghez való jog, az erőszaktól, kizsákmányolástól történő védelemre, illetve a véleménynyilvánításra vonatkozó jog.
 

Az UNICEF által felkért néhány közismert személyiség már saját készítésű fényképpel és fogadalommal kifejezte az ügy iránti elkötelezettségét. Az érdeklődők így többek között megismerhetik Ewan McGregor skót színész, Reza iráni fotóművész és emberjogi aktivista, valamint David Beckham angol labdarúgó fogadalmát.

A pályázatra beküldött képek egy online kiállítássá állnak majd össze a World Photography Awards honlapján, néhányat pedig kiállítanak a szervezet 2010. évi díjkiosztó ünnepségén, Cannes-ban.

A 12-18 év közötti fiatalokat egy különleges lehetőség is várja. A beküldött munkák alapján kiválasztott hat fiatal 2010-ben világhírű fotósok közreműködésével létrejövő fotós műhelymunkában vehet részt Etiópiában.

További részletek itt olvashatók: www.worldphotographyawards.org/unicef

Az UNICEF szószólói által készített fényképek és fogadalmuk itt lesz majd elérhető: www.unicef.hu/20ev/kepgaleria.html

 


<< vissza a listához
min. képernyőfelbontás: 800x600 pixel    •    webdesign © epiteszforum.hu 2004