PeppeR 21 PR Ügynökség
H-2092 Budakeszi, József Attila utca 137. | tel: (+36 23) 454-360 fax: (+36 23) 454-360
e-mail: info@peppepr.hu"...blog: PeppeR:sauce

híreink sajtószoba magunkról
<<ENGLISH
nyomtatás elküldés
keresés:

PeppeR blog

Pepper:Sauce
 
online PR szótár
szakirodalom
 
 
<< vissza
<< vissza a listához
Az URSA/ URALITA Operating Unit Central East ma jelentette be salgótarjáni üveggyapot gyára bezárásának tervét
2009.03.27. építőanyag ipar/URSA forrás: PeppeR
Az URSA/ URALITA Operating Unit Central East ma jelentette be salgótarjáni üveggyapot gyára bezárásának tervét. A salgótarjáni gyár egyébként évi 13 000 tonna kapacitásával az URSA/URALITA legkisebb üveggyapot gyártó egysége.
 

Az elmúlt hónapokban az általános gazdasági helyzet különösen az építőipar területén nagymértékben leromlott. Ennek következtében a régióban visszaesett az építőanyagok iránti kereslet. Ennek fényében az URSA azt tervezi, hogy a régióbeli legkisebb termelőegységének számító salgótarjáni gyárnak a működését beszünteti és lehetőséget teremt termelési hálózatának optimalizálására. A vállalat jelenleg arra koncentrál, hogy alkalmazottjait tájékoztassa a tervezett lépésekről és segítséget nyújtson számukra a változások kezeléséhez.

Az URSA Magyarország kereskedelmi szervezete továbbra is a lehető legjobb kiszolgálással és a különböző európai gyáraiban előállított magas színvonalú URSA termékekkel támogatja ügyfeleit.

A felelős vállalati gyakorlat szellemében az URSA az egész átalakítási folyamat során messzemenőkig tiszteletben tartja a magyarországi és az európai normákat.

Szerkesztői megjegyzések:

Az URSA Insulation S.A. a madridi központú Uralita szigetelő anyagokkal foglalkozó divíziója és Európa egyik legjelentősebb szigetelési építőanyag ipari szállítója. Jelenleg a földrész különböző országaiban 9 üveggyapot gyárat és 5 extrudált polisztirol keményhab (XPS) üzemet működtet. Az 1907-ben alapított Uralita (URA) 2007-ben ünnepelte a centenáriumát annak, hogy az építőanyag piacot a legmagasabb színvonalú termékeivel ellátja. Az Uralita 2007-ben 1,1 milliárd euró forgalmat ért el. A Csoport jelenleg 35 országban 38 gyárból álló hálózatot tart fent és 4059 embernek ad munkát.

Az URSA GLASSWOOL (URSA üveggyapot) kiemelkedő minőségű és költséghatékony szigetelési megoldásokat kínál, termékei a legkorszerűbb technológiával kerülnek előállításra. Az anyag kiemelkedő hővédelmi képessége kiváló hangszigetelő tulajdonságokkal párosul. Mivel alapanyagát szervetlen anyagok (elsősorban homok) teszi ki, ezért tűzvédelmi képessége kiemelkedő. Mindezek alapján a hő- és hangszigetelési építőipari megoldások - mint például nyeregtetők, válaszfalak, kéthéjjú falszerkezetek és mennyezetek - ideális anyaga.

Az URSA GLASSWOOL (URSA üveggyapot) a környezetbarát megoldások szempontjából is a legjobb szigetelőanyagok közé tartozik. Az URSA GLASSWOOL (URSA üveggyapot) termékeknek köszönhető energia megtakarítás lényegesen felülmúlja az előállításához és beépítéséhez szükséges energiaigényt. Mindezek alapján az URSA GLASSWOOL (URSA üveggyapot) kiemelkedően pozitív energia és környezetterhelési egyensúlyt mutat.

 
<< vissza a listához
min. képernyőfelbontás: 800x600 pixel    •    webdesign © epiteszforum.hu 2004