PeppeR 21 PR Ügynökség
H-2092 Budakeszi, József Attila utca 137. | tel: (+36 23) 454-360 fax: (+36 23) 454-360
e-mail: info@peppepr.hu"...blog: PeppeR:sauce

híreink sajtószoba magunkról
<<ENGLISH
nyomtatás elküldés
keresés:

PeppeR blog

Pepper:Sauce
 
online PR szótár
szakirodalom
 
 
<< vissza
<< vissza a listához
Megújult a BSA honlapja
2008.12.15. számítástechnika/BSA forrás: PeppeR
A Business Software Alliance (BSA) bejelentette, hogy mostantól már élesben üzemelnek a szervezet új honlapjának magyar oldalai. A honlap megújítását két tényező tette szükségessé: egyrészt a korábbiaknál fontosabbá vált a nemzetközi szinten is egységes megjelenés, a márka és arculat erősítése, másrészt a honlap szolgáltatásaink skálája és a korábbiaknál nagyobb interaktivitási igény is a felülvizsgálatot igényelte. Először a szervezet amerikai és nagy-britanniai honlapja "váltott arcot", majd a közel 80 tagország mindegyikének lapjaira is sor kerül.
 

A BSA változatlanul kulcsszerepet szán honlapjának az illegális szoftverhasználat veszélyeinek tudatosításában. Ennek jegyében a honlap továbbra is megőrzi az eddigi kettős megközelítést. A magyar lapokon egyrészt magyar nyelven megjelennek és letölthetőek azok a hétköznapi, gyakorlati eszközök, amelyek a racionális és legális szoftverhasználatot segítik. Ilyen például az APEH által is szakmailag elfogadott szoftver-nyilvántartási adatlap minta, az alkalmazotti nyilatkozat minta, a szoftver etikai kódex vagy éppen a saját cég szoftverállományának állapotát felmérő szoftverdiagnosztikai eszközök. Ugyanakkor a honlap linkek formájában - részben magyar, részben pedig angol nyelven - elérhetővé teszi mindazokat a háttéranyagokat, kutatásokat, tájékoztató összeállításokat, amelyek a témakör átfogó megértését segítik elő.

A BSA-ról

A Business Software Alliance (www.bsa.org) kiemelkedő szerepet játszik a biztonságos és jogkövető digitális világ kialakulásának elősegítésében. A BSA a világ kereskedelmi-szoftveriparág és a hardvergyártó partnerek szócsöveként képviseli tagjait a kormányokkal folytatott párbeszédben és általában a nemzetközi piacokon. Tagjai a világ egyik leggyorsabban bővülő iparágát képviselik. A BSA programjai a szerzői jogok védelmét, az informatikai biztonságot és az (elektronikus) kereskedelmet ösztönző oktatási és jogszabály-előkészítéssel kapcsolatos kezdeményezései révén elősegítik a technológiai innováció fejlődését. A BSA tagjai: Adobe, Altium, Apple, Attachmate, Autodesk, Avid, Babylon, Bentley Systems, CNC, Corel, Cyberlink, Dassault Systèmes SolidWorks Corporation, Famatech, FrontRange Solutions, Graphisoft, LINKService, Mamut, Materialise Software, Microsoft, Mindjet, Monotype Imaging, O&O Software, Quark, Quest Software, Ringier-Informatik, Scalable Software, Siemens, Staff& Line, Symantec, Tekla és a The MathWorks.

 


<< vissza a listához
min. képernyőfelbontás: 800x600 pixel    •    webdesign © epiteszforum.hu 2004