PeppeR 21 PR Ügynökség
H-2092 Budakeszi, József Attila utca 137. | tel: (+36 23) 454-360 fax: (+36 23) 454-360
e-mail: info@peppepr.hu"...blog: PeppeR:sauce

híreink sajtószoba magunkról
<<ENGLISH
nyomtatás elküldés
keresés:

PeppeR blog

Pepper:Sauce
 
online PR szótár
szakirodalom
 
 
<< vissza
<< vissza a listához
A Cadbury új disztribúciós modellt vezet be Magyarországon
2008.11.28. élelmiszeripar/Cadbury forrás: PeppeR
A Cadbury, a világ egyik vezető édesipari cége bejelentette, hogy megváltoztatja Magyarországon alkalmazott disztribúciós modelljét. A javaslat szerint az új kereskedelmi rendszer keretében 2009. február 1-től egyetlen disztribútor lesz felelős a Cadbury termékeinek magyarországi forgalmazásáért.
 

Az elmúlt évek során a Cadbury jelentős összegeket ruházott be márkái, így a Halls magyarországi pozíciójának kiépítésébe és megszilárdításába. A most bejelentett változtatás tovább erősíti a termékek piaci pozícióját, miközben növeli az elosztás hatékonyságát és még szélesebb körben teszi elérhetővé a termékeket. A Cadbury tervei szerint a változtatás közép- és hosszútávon stabil alapokat teremthet a növekedés fenntartásához és a tevékenység jövedelmezőségéhez.

A tervezett változás azt is jelenti, hogy a Cadbury megszünteti budapesti irodáját és a cég kizárólag disztribútora révén lesz jelen Magyarországon. A Cadbury mintegy 40 embert foglalkoztat Magyarországon. A cég jelenleg arra koncentrál, hogy a tervezett változásokról tájékoztassa munkatársait és segítse mindenki egyéni helyzetének megoldását.

 


<< vissza a listához
min. képernyőfelbontás: 800x600 pixel    •    webdesign © epiteszforum.hu 2004