PeppeR 21 PR Ügynökség
H-2092 Budakeszi, József Attila utca 137. | tel: (+36 23) 454-360 fax: (+36 23) 454-360
e-mail: info@peppepr.hu"...blog: PeppeR:sauce

híreink sajtószoba magunkról
<<ENGLISH
nyomtatás elküldés
keresés:

PeppeR blog

Pepper:Sauce
 
online PR szótár
szakirodalom
 
 
<< vissza
<< vissza a listához
Közel kétezer új munkatárs felvételét tervezi hat hónap alatt a Flextronics Magyarországon
2008.01.14. elektronikai ipar/Flextronics forrás: PeppeR

Close to 2000 new employees to be recruited by Flextronics in Hungary

A Flextronics (NASDAQ: FLEX), az elektronikus gyártási szolgáltatások egyik vezető vállalata közel kétezer új munkatárs felvételét tervezi az elkövetkező 6 hónapban. A dinamikus fejlődési igény a Flextronics International Kft. mindhárom magyarországi ipari parkját érinti: Zalaegerszegen 800-1000, Sárváron 400, Nyíregyházán pedig 4-500 új munkatárs felvételére lesz szükség. A Flextronicsnál munkát vállalók létszáma így a nyárra lényegesen meghaladja a 10.000 főt, ami az ipari parkokba települt beszállítókat is beleszámítva egyértelművé teszi, hogy a Flextronics mind a nyugat-, mind pedig a kelet-magyarországi régió egyik legfontosabb vállalata.

 

"Az elmúlt év megfeszített munkájának eredményeként új megrendeléseket nyertünk el partnereinktől." - mondta Papp Péter, a Flextronics regionális emberi erőforrás igazgatója. "Partnereink értékelik, hogy a képzett és elkötelezett munkaerőnek, a magas technikai színvonalnak és a kedvező üzleti feltételeknek köszönhetően termékeiket versenyképes módon tudjuk előállítani. A mostani bővülés egyben filozófiánk diadala is, amely a vevők iránti maximális elkötelezettséget vallja."

A Flextronics 1993 óta van jelen Magyarországon. Zalaegerszegen, Sárváron és Nyíregyházán önálló ipari parkot, Tabon gyárat, Budapesten pedig szervizközpontot működtet. A Magyarországon 15 éve jelenlévő cég az ország egyik legjelentősebb munkáltatójaként magas szintű műszaki, tervezési, gyártáselőkészítési, gyártási, logisztikai és javítási szolgáltatásokat kínál partnereinek. A vállalatnak a szűkebb és tágabb környezet iránti felelős viselkedését és újszerű kezdeményezéseit több elismerés is jelzi. A hazai gazdasági élet kimagaslóan tisztességes üzleti magatartást tanúsító vállalataként a Flextronics 2003-ban elnyerte az Üzleti Etikai díjat. A cég elsőként kapta meg az Integrátori Ipari Park címet, 2 megyében is átvehette a legtöbb munkahely létrehozásáért járó elismerést, számos helyi környezetvédelmi ügyet karolt fel és az elsők között jelentetett meg teljes magyarországi tevékenységet felölelő fenntarthatósági jelentést.

"Tekintettel arra, hogy különböző típusú munkák elvégzésére kaptunk megbízást, ennek megfelelően többféle munkakörbe keresünk munkatársakat ... Elsősorban operátorokat, kisebb létszámban pedig ... Olyan érdeklődők jelentkezését várjuk, akik szívesen lennének egy sikeres csapat tagjai, készek odaadóan dolgozni, nyitottak az új ismeretek és a tanulás iránt."

A szingapúri bejegyzésű Flextronics a tervezési és elektronikai gyártási szolgáltatások vezető vállalata, teljeskörű tervezési, mérnöki és gyártási szolgáltatásokat kínál az autóipar, számítástechnika, fogyasztói elektronika, ipari alkalmazások, elektronikai infrastruktúra, orvosi műszerek és mobil kommunikáció területén működő partnereinek. A Solectron felvásárlását követően a cég 2007-es pro forma árbevétele meghaladja a 30 milliárd USA dollárt. A Flextronics 4 kontinens 30 országában lévő gyárai révén nyújt tervezési, gyártási, szállítási és szerviz szolgáltatásokat ügyfeleinek. A globális jelenlét elősegíti, hogy a Flextronics versenyképes költségeket és a piacra jutáshoz lecsökkentett időt biztosítson.

 
<< vissza a listához
min. képernyőfelbontás: 800x600 pixel    •    webdesign © epiteszforum.hu 2004