PeppeR 21 PR Ügynökség
H-2092 Budakeszi, József Attila utca 137. | tel: (+36 23) 454-360 fax: (+36 23) 454-360
e-mail: info@peppepr.hu"...blog: PeppeR:sauce

híreink sajtószoba magunkról
<<ENGLISH
nyomtatás elküldés
keresés:

PeppeR blog

Pepper:Sauce
 
online PR szótár
szakirodalom
 
 
<< vissza
<< vissza a listához
Csütörtöktől kezdődik a téli kiárusítás az OBI áruházakban
2005.12.21. kereskedelem/OBI forrás: PeppeR
Az OBI magyarországi áruházaiban december 22-én, csütörtökön kezdődik az évek óta sikeres kereskedelmi akció, a téli kiárusítás. Ennek keretében már az ünnepek előtti napokban rendkívül kedvezményes árakon, akár 70 százalékos árengedménnyel vásárolhatók meg bizonyos termékek. "Az elmúlt hetek üzletmenete azt igazolja, hogy korábbi barkácsáruházi profilunkat sikeresen bővítettük az otthonteremtés, a lakberendezés profiljával. Nemcsak barkácsgépekből, hanem kisbútorokból, függönyökből, szőnyegekből és lakáskiegészítőkből is várakozáson felüli forgalmat értünk el. A teljes választékot felölelő téli kiárusításon korszerű és hibátlan minőségű termékeket kínálunk rendkívüli árengedménnyel" - mondta Reiter László, az OBI Magyarország első számú vezetője.
 

A Magyarországon tizennyolc áruházat üzemeltető OBI áruházlánc december 22-én indítja az idei téli kiárusítást. A kiárusításban érintett termékek alapvetően három csoportba tartoznak. Mindenekelőtt klasszikus karácsonyi cikkek vásárolhatók meg az ünnep előtt jelentős kedvezménnyel, mellettük jónéhány cikk kikerül a jövő évi választékból és így ezekből a raktárkészlet megszüntetése a cél, végül pedig most kerülnek kiárusításra a szállítókkal közös, új beszerzésből esetleg megmaradt áruk is. Így lehetséges, hogy a kedvezménnyel kínált áruk köre a lombszívótól a hóláncig, a kerékpártól a rézkilincsekig terjed.

 

 

"Ezzel a kereskedelmi akcióval is azt kívánjuk tudatosítani vásárlóinkban, hogy az OBI az elmúlt évek során teljeskörű lakberendezési centrummá vált. Akár szimbolikus is lehet, hogy olyan, egymástól teljesen eltérő termékek fogynak a legjobban, mint például a gőzkacsának nevezett gőztisztító, a kisbútor vagy éppen a szőnyeg" - mondta Reiter László.


 

Az akció keretében a szezonális, a választékot elhagyó, illetve a beszállítóknál készleten maradt termékek akár 70 %-os kedvezménnyel vásárolhatók meg. Az akció az összes magyarországi OBI áruházra kiterjed, a készlet erejéig még januárban is tart. Tekintettel arra, hogy az áruházak december 24-én és december 31-én délután 14 óráig nyitva vannak, így akár az utolsó pillanatban is lehetséges az ünnepi ajándékok megvásárlása vagy élvezetes vásárlással tölteni az év utolsó napját.
 
<< vissza a listához
min. képernyőfelbontás: 800x600 pixel    •    webdesign © epiteszforum.hu 2004