PeppeR 21 PR Ügynökség
H-2092 Budakeszi, József Attila utca 137. | tel: (+36 23) 454-360 fax: (+36 23) 454-360
e-mail: info@peppepr.hu"...blog: PeppeR:sauce

híreink sajtószoba magunkról
<<ENGLISH
nyomtatás elküldés
keresés:

PeppeR blog

Pepper:Sauce
 
online PR szótár
szakirodalom
 
 
<< vissza
<< vissza a listához
Új műsorokkal gazdagodik októbertől a Reality TV
2005.09.14. / forrás: PeppeR
Októbertől új műsorokkal gazdagodik a Reality TV, jelentette be a csatorna tulajdonosát képviselő Nagy Gabriella, a Zone Vision magyarországi Marketing és PR vezetője.
  A Reality TV 1999-ben kezdte meg nemzetközi működését, és első évében majd 2 millió előfizetőre tett szert. A tematikus tévécsatornák térnyerése és egyre népszerűbbé válása során a csatorna tavalyi hasonló mutatója 112,5 millió előfizető körül volt, 125 országban, ezzel a világ leggyorsabban fejlődő csatornájának számít. Csak hazánkban közel 1,2 millió előfizetőt tudhat magának a világ első és máig egyetlen csatornája, amely műsorait a való életből meríti. A Reality TV nézettsége a felnőtt lakosság körében az elmúlt egy évben mintegy 10 százalékkal nőtt.

A csatorna idén ősszel is igyekszik meglepni előfizetőit, hiszen újdonságokat is műsorra tűz. Folytatódik a csatorna legsikeresebb műsora, a Hűtlen házastársak, mely olyan párokat mutat be, ahol az egyik fél a másik iránti bizalmatlanságából adódóan magándetektívet fogad és így leplezi le a hűtlen felet. A hűtlenséget videó felvétel teszi még kínosabbá. A Harc a kilók ellen című újdonság olyan különösen kövér emberek fogyókúráját követi végig, akik igazi célként tűzték ki maguk elé, hogy megszabadulnak felesleges kilóiktól. Az ő akaratukat, kitartásukat és kemény harcukat mutatja be a műsor, szakértői közreműködéssel fűszerezve.

A Küzdőtér is októbertől látható a Reality Tv-n. Kezdetben illegális sporttevékenységnek számított azoknak a gladiátoroknak a küzdelme, akik egy ketreccel körülvett szorítóban bizonyíthatták férfiasságukat. Napjainkra azonban az egyik legnépszerűbb küzdősporttá fejlődött. A Csodabogarak című műsor a hátborzongató és különleges emberi és állati "unikumok" közé kalauzolja el a nézőket. A tízrészes sorozatban tetovált nagymamákkal, sajtkergető versenyen vagy fűnyíró rallyn induló emberekkel kerülhetünk közelebbi kapcsolatba.

A Reality Tv-t birtokló Zone Vision 1991 óta működik, és olyan tematikus csatornákat üzemeltet, mint az előbb említett Reality Tv, a kifejezetten nőknek szóló Romantica és Club, valamint az európai filmek fellegvárának számító Europa Europa és az újonnan megvásárolt Horror Channel. A Zone Vision által képviselt csatornák között szerepel a Discovery, az Eurosport, vagy az Európa-szerte nagyon népszerű zenei csatorna az MTV.

 
<< vissza a listához
min. képernyőfelbontás: 800x600 pixel    •    webdesign © epiteszforum.hu 2004