PeppeR 21 PR Ügynökség
H-2092 Budakeszi, József Attila utca 137. | tel: (+36 23) 454-360 fax: (+36 23) 454-360
e-mail: info@peppepr.hu"...blog: PeppeR:sauce

híreink sajtószoba magunkról
<<ENGLISH
nyomtatás elküldés
keresés:

PeppeR blog

Pepper:Sauce
 
online PR szótár
szakirodalom
 
 
<< vissza
<< vissza a listához
Business megoldásokat nyújt az Exact Software legújabb fejlesztése
2004.11.30. számítástechnika/Exact Szoftver forrás: Pepper
Egyre több cég küzd ma a világon azzal, hogy az egymástól elkülönülő helyeken dolgozó munkatársai bárhol, bármikor hozzájussanak a friss információhoz. Az Exact Software e-Synergy programja erre kínál megoldást. Az Internet alapú szoftver, amely egyben az Exact Software legújabb ERP fejlesztése, portáljai segítségével nemcsak a munkatársak, hanem a cég ügyfelei és üzleti partnerei is képesek egy olyan rendszerbe kapcsolódni, ahol mindig az aktuális, legfrissebb információk láthatóak a vállalatról, minden földrajzi és időbeli korlát nélkül.
 

Az e-Synergy olyan komplett e-business megoldást jelent, amely átláthatóvá, strukturálttá teszi a vállalati kommunikációt, nyomon követhetővé teszi a vállalati folyamatokat és célok megvalósulását. Vagyis egy olyan adatbázis, melynek tartalma természetesen a vállalati igényeknek megfelelően alakítható, s az esetleges módosítások után mindig a legfrissebb adatokat teszi elérhetővé, bárhol, bármikor, egy egyszerű web-böngésző program segítségével. Szintén nagy előnye, hogy mérettől függetlenül, mind a kisvállalatok, mind a globális multinacionális nagyvállalatok számára is hatékony megoldást nyújt. "Legújabb szoláltatásunk nemcsak a belső, hanem a külső vállalati kommunikációs folyamatokat is egyszerűbbé, átláthatóbbá és hatékonyabbá teszi, a cég saját munkatársain kívül, annak külső partnereit (ügyfeleit, beszállítóit, viszonteladóit) is a rendszerbe integrálja."-foglalta össze az e-Synergy lényegét Kasnya Csaba, az Exact Magyarország ügyvezetője. "Az e-Synergy éppen ezért jelentős költség és idő megtakarítást jelent, hiszen nem kell emailek írásával tölteni az időt, illetve nincs szükség hosszas külföldi telefonhívások lebonyolítására, ami igencsak nagy kiadást jelenthet bizonyos vállalatok esetében." A rendszer hét modulja-a HRM, a CRM, dokumentumok, projektek, logisztika, pénzügy és munkafolyamatok-a legfontosabb vállalati folyamatokat fedi le. Vagyis az e-Synergy segítségével az adott vállalat ügyfelei könnyen tájékozódhatnak a legfrissebb szolgáltatásokról, az éppen aktuális árakról, míg a vállalat vezetői napra pontosan követhetik a cég teljesítményét, kollégáik feladatait, munkafolyamatait. A több leányvállalattal rendelkező cégek esetében rendkívüli előnyt jelenthet, hogy a vállalat vezetése a szoftver használatával naprakész pénzügyi információk birtokába juthat, akár az egyes vállalatok teljesítményéről külön-külön, akár azok adatait konszolidálva. "Az Exact Software az ügyfelei igényeit maximálisan figyelembe véve fejlesztette ki e-Synergy rendszerét, mely jól illeszkedik a korábbi Exact szoftverekhez", -hangsúlyozta dr. Földi Valéria az Exact Software értékesítési vezetője-, "s integrált egységet alkot velük. Ez természetesen további műveletekre, az adatbázisok rendkívül sokszínű kombinálására ad lehetőséget."-fogalmazott az értékesítési vezető.

Az Exact Software-ről A holland delfti központú Exact Software a világ élenjáró könyvviteli, HRM, CRM, ERP és e-business szoftverfejlesztője. A gyorsan bevezethető megoldások rövid idejű befektetési megtérülést biztosítanak a kis- és középvállalkozásoknak, illetve a multinacionális cégek leányvállalatainak a létfontosságú üzletviteli folyamatok integrálása és percrekész információk megjelenítése révén. Az Exact 1984-es megalapítása óta nemzetközi piacvezető. Az Exact globálisan több mint 60 országban, több mint 60 leányvállalaton keresztül kínálja termékeit és szolgáltatásait. A vállalat árbevételei 2003-ban elérték a 206 millió eurót. Az Exact Holding N.V.-t 1999 júniusa óta jegyzik az amszterdami Euronext Tőzsdén. További információk: Exact Software Szekeres Katalin Tel.: (36-1)887-4115 E-mail: katalin.szekeres@exactsoftware.com Szabó Gabriella (36-1) 326-5313 www.exact.hu www.exactsoftware.com

 
<< vissza a listához
min. képernyőfelbontás: 800x600 pixel    •    webdesign © epiteszforum.hu 2004