PeppeR 21 PR Ügynökség
H-2092 Budakeszi, József Attila utca 137. | tel: (+36 23) 454-360 fax: (+36 23) 454-360
e-mail: info@peppepr.hu"...blog: PeppeR:sauce

híreink sajtószoba magunkról
<<ENGLISH
nyomtatás elküldés
keresés:

PeppeR blog

Pepper:Sauce
 
online PR szótár
szakirodalom
 
 
<< vissza
<< vissza a listához
Globális sikerre tör a Zebra Technologies új nyomtatója
2012.01.16. számítástechnika/Zebra Technologies forrás: PeppeR

A legkülönbözőbb nyelveken és akár jobbról balra is printel a QLn 220 mobilnyomtató

A világ vezető mobilnyomtató gyártójának tekintett Zebra Technologies Corporation (NASDAQ: ZBRA) ma mutatta be QLn220 nyomtatóját, amely a 2011-ben bevezetett QLn™ mobil nyomtatócsalád legújabb tagja. A Zebra, amely az iparágon belül a nyomtatásra szolgáló termékek legszélesebb portfóliójával rendelkezik, ezúttal olyan printert kínál, amely 2 inch (mintegy 50 mm) széles címkéket is képes nyomtatni, amivel a kisebb formátumot igénylő specifikus piaci és alkalmazási szükségleteket is kielégíti. Így például az egészségügyben megvalósíthatókká válnak olyan mobil felhasználások, mint a betegágy melletti minták felcímkézése vagy a betegágy melletti gyógyszeradagolás adminisztrációja, a kiskereskedelemben pedig különleges alkalmazások - mint amilyen a polcvégeken történő, az árak vagy a visszáruk címkézése - válik lehetővé.

 

A teljes QLn termékvonal hamarosan három olyan magas színvonalú szolgáltatással is bővül, amely a hatékonyság további növelését teszi lehetővé és magas szintű szolgáltatást nyújt majd a multinacionális ügyfelek számára:
· A Zebra Globális Nyomtatási Megoldása révén a QLn hordozható nyomtatók lesznek az első olyan printerek, amelyekkel jobbról balra is lehet nyomtatni, így a világ bármely pontján lévő vállalat számos különféle nyelveken tudnak majd printelni.
· A Zebra Basic Fordító programnyelv segítségével a QLn termékek támogatni tudják a független alkalmazásokat, és a legkülönbözőbb perifériákra kapcsolhatók, ezáltal nagyobb rugalmasságot kínálnak a felhasználóknak és kielégítik növekvő üzleti és üzemeltetési elvárásaikat.
· A Zebra Programozási Nyelv (ZPL) révén a Zebra legkeresettebb mobil nyomtató családja az asztali printerek kód bázisához kapcsolható, ezáltal a felhasználóknak lehetőségük lesz távolról is frissíteni a későbbi ZPL verziókat és a nyomtatót a már meglévő alkalmazásokkal integrálni.

"A ZPL és az Unicode termékjellemzők beillesztésével nemcsak az egyre növekvő nemzetközi ügyfélkörünk igényeit elégítjük ki, hanem más, globális szinten működő klienseink nehézségeit is orvosolni tudjuk, akik országhatároktól és nyelvtől függetlenül, a világ bármely táján egységes megoldásokat kívánnak használni" - nyilatkozta Halász Árpád, a Zebra Technologies regionális értékesítési vezetője.

A QLn család az első olyan az iparágban, amely az új egy- vagy négyrészes tartóállványban dokkolva Ethernet kapcsolatra köthető, így lehetőség nyílik a nyomtató távvezérlésű irányítására és a hibák felismerésére, mindez pedig jobb megtérülést eredményez. A nyomtató a korábbiaknál nagyobb méretű, jobban olvasható kijelzővel rendelkezik, így a felhasználók egyszerűbben tudják irányítani és gyorsabban is tudják működtetni.

"Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a legújabb innovációkat szállítsuk, amelyek megfelelnek ügyfélkörünk változó szükségleteinek" - tette hozzá Halász Árpád. "Például 2012 folyamán a QLn nyomtatókat 802.11n vezeték nélküli rádió technológiával látjuk el, ezzel is elősegítve ügyfeleink hatékonyságának és termelékenységének további növekedését."

A Zebra új, világszerte elérhető nyomtatójáról itt talál további információt: www.zebra.com.

A Zebra Technologies
Az innováció és megbízhatóság kapcsán ismert Zebra Technologies olyan technológiákat fejleszt, melyek az ügyfeleknek a lehető legjobb lépések meghozatalát segítik. A cég portfóliója a vonalkód-, számla-, kártya- és RFID nyomtatók és az azokhoz szükséges anyagok gyártását öleli fel. A Zebra megoldásai lehetővé teszik a termékek, anyagok, emberek és tranzakciók valós idejű helymeghatározását, ami a bonyolult helyzetekben is teljes átláthatóságot biztosít. A Zebra megoldásaira vonatkozó további információért kérjük ide látogasson: www.zebra.com

 






<< vissza a listához
min. képernyőfelbontás: 800x600 pixel    •    webdesign © epiteszforum.hu 2004