PeppeR 21 PR Ügynökség
H-2092 Budakeszi, József Attila utca 137. | tel: (+36 23) 454-360 fax: (+36 23) 454-360
e-mail: info@peppepr.hu"...blog: PeppeR:sauce

híreink sajtószoba magunkról
<<ENGLISH
nyomtatás elküldés
keresés:

PeppeR blog

Pepper:Sauce
 
online PR szótár
szakirodalom
 
 
<< vissza
<< vissza a listához
Hamarosan már kapható a Motorola Solutions vállalati tabletje
2011.12.07. telekommunikáció/Motorola Solutions forrás: PeppeR

Az ET1 nem divattermék, hanem nélkülözhetetlen munkahelyi eszköz

2012 első negyedévében már itthon is kapható a Motorola Solutions vállalatok részére kifejlesztett tabletje. Az ET1 kifejezetten a munkahelyi felhasználók részére készült. Ezt szolgálja többek között a robosztus, ütésálló kialakítás, a különböző extrém környezeti hatásoknak, így a magas páratartalomnak, a szélsőséges hőmérsékleti viszonyoknak és a vibrációnak történő ellenállás, valamint a folyamatos használatot megkönnyítő technikai és ergonómiai kialakítás.

 

"Minden kutatás azt bizonyítja, hogy a tabletek a vállalati mobil stratégiák részét alkotják. Éppen ezért nem divatterméket dobtunk a piacra, hanem nélkülözhetetlen munkahelyi eszközt." - mondta Bogdán Imre, a Motorola Solutions ügyvezető igazgatója. "Meggyőződésünk, hogy akár a gyártásban zajló folyamatok gyártósor melletti ellenőrzéséről, akár targoncán végzett raktári munkáról, akár egy kiskereskedő esetében a beérkező áru átvételéről vagy az árukészlet azonnali ellenőrzéséről van szó, az ET1 villámgyorsan pótolhatatlan eszközzé válik."

A Motorola Solutions a termék perspektivikus piacait elsősorban a gyártás, a kiskereskedelem, az egészségügy valamint a vendéglátás területén látja. Ezek azok a területek, ahol a nagyméretű, 7 colos képernyő, az átlagosnál jóval vastagabb, karcolás- és ütésvédett kijelző, a leejtésből fakadó sérülés elleni védelem, a zaj- és porszennyezett környezet hatásainak kiküszöbölése vagy az akkumulátor gyors és egyszerű cserélhetősége különösen fontos. Egy-egy eszközt a saját jelszó beállítását követően többen is használhatnak, Ugyanakkor a tablet kialakítása, alkalmazásfejlesztői háttere és variálhatósága az egyedi igényeknek megfelelő kialakítást szolgálja. A Motorola Solutions ET1 tabletjéhez igény szerint további vonalkód- és mágnescsík leolvasót, mobil nyomtatót lehet csatlakoztatni, a későbbiekben pedig a várható fejlesztések révén további bővítés is lehetővé válik.

"Tabletet ma már mindenki gyárt, csak éppen nem mindegy, hogy milyet." - vélte Bogdán Imre. "Az ET1 azoknak a vállalatoknak szól, akik tartós, biztonságos, könnyen kezelhető és folyamatos használatra szóló tabletet keresnek. Olyat, amelyik a legnehezebb pillanatokban sem hagyják cserben a felhasználót és amelyekre hosszú távon számítani lehet."

Legfontosabb technikai jellemzők
- 630 gramm össztömeg
- 7 colos, 1024x600 pixeles felbontású, többérintéses kijelző
- Gorilla Glass kijelzővédelem, az átlagos eszközökhöz képest 30 százalékkal vastagabb kialakítással
- 1 GB RAM 4 GB-nyi Flash tárolóval, illetve 4 GB-nyi microSD-vel (32 GB-ig bővíthető)
- hátsó és első kamera, videorögzítés
- 802.11a/b/g/n WLAN csatlakozás, beépített GPS modul, Bluetooth 2.1 EDR
- két USB és egy HDMI port
- 4620 mAh lítium-ionos akkumulátor, hot-swap cserélhetőséggel
- Android 2.3.4 operációs rendszer

Angol nyelvű információ

A Motorola Solutions
A Motorola Solutions a vállalatok és kormányzati szervek kulcsfontosságú kommunikációs eszközeinek és megoldásainak vezető szállítója. A piacon élen járó technológiájának köszönhetően ügyfeleit sikerrel támogatja abban, hogy saját területükön vezetők legyenek. A Motorola Solutions “MSI” néven van jelen a New York-i tőzsdén. Bővebb információért látogasson ide: www.motorolasolutions.com.

 




<< vissza a listához
min. képernyőfelbontás: 800x600 pixel    •    webdesign © epiteszforum.hu 2004