PeppeR 21 PR Ügynökség
H-2092 Budakeszi, József Attila utca 137. | tel: (+36 23) 454-360 fax: (+36 23) 454-360
e-mail: info@peppepr.hu"...blog: PeppeR:sauce

híreink sajtószoba magunkról
<<ENGLISH
nyomtatás elküldés
keresés:

PeppeR blog

Pepper:Sauce
 
online PR szótár
szakirodalom
 
 
<< vissza
<< vissza a listához
A Zebra Technologies kibővíti üzleti partnereinek nyújtott tréning szolgáltatásait
2011.10.19. számítástechnika/Zebra Technologies forrás: PeppeR

A Partners First új tréning portál modulokat kínál és bővül a tréningcsapat is

A Zebra Technologies (NASDAQ: ZBRA), az azonosítási rendszerek világszerte elismert vezető gyártója új, online tréning modullal és a tréning csapat megerősítésének hírével bővíti Partner First programját.

 

Az új online tréning modulokat úgy alakították ki, hogy átfogó tudnivalókat szolgáltassanak a Zebra termékek működtetéséről, a hibák elhárításáról, valamint az eszközök karbantartásáról. A modulok ezen kívül további útmutatást és támogatást nyújtanak azoknak az üzleti partnereknek, akik részletesen is meg szeretnék ismerni a Zebra nyomtatóit.

A partner programhoz a Zebra új tréning szakembere, Sarah Arnold nyújt további támogatást. Az új munkatárs feladata lesz a tréning portál kezelése, új tartalmakkal történő feltöltése, valamint a tréningek iránt érdeklődőkkel való kapcsolattartás. Emellett részt vesz majd új e-learning, műszaki- és értékesítési tréning modulok kidolgozásában is.

"Stratégiai feladatunknak tartjuk, hogy az értékesítési csatornába tartozó üzleti partnereinknek a lehető legjobb marketing eszközöket és tréning lehetőségeket kínálhassuk. Ebben fontos szerepet szánunk az új modulok kialakításának" mondja Chris Gubbins, a Zebra EMEA régiójának értékesítési csatorna marketing menedzsere. "A tréning team által nyújtott többletszolgáltatások, valamint ezeknek a Partner Portálba történő integrálása is jelzi, hogy az eladási folyamatban a Zebra kiemelt fontosságot tulajdonít üzleti partnereinek."

A Partner First program által kínált, már megszokott szolgáltatások mellett, mint amilyen a legújabb tantermi és online tréningekbe történő betekintés, az általuk elvégzett kurzusok és jelenlegi tanúsítványaik figyelemmel kísérése, az üzleti partnereknek ezentúl közvetlen hozzáférése lesz a Zebra által ajánlott új erőforrásokhoz. Emellett részt vehetnek online tréningkurzusokon is, és értékelhetik is azokat, mindezzel növelhetik a Zebra speciális nyomtatási megoldásainak értékét és, ezáltal a vevők elégedettségét is.

A Zebra Technologies
Az innováció és megbízhatóság kapcsán ismert Zebra Technologies olyan technológiákat fejleszt, melyek az ügyfeleknek a lehető legjobb lépések meghozatalát segítik. A cég portfóliója a vonalkód-, számla-,kártya és RFID nyomtatók és az azokhoz szükséges anyagok gyártását öleli fel. A Zebra megoldásai lehetővé teszik a termékek, anyagok, emberek és tranzakciók valós idejű helymeghatározását, ami a bonyolult helyzetekben is teljes átláthatóságot biztosít. A Zebra megoldásaira vonatkozó további információért kérjük ide látogasson: http://www.zebra.com.

 


<< vissza a listához
min. képernyőfelbontás: 800x600 pixel    •    webdesign © epiteszforum.hu 2004