PeppeR 21 PR Ügynökség
H-2092 Budakeszi, József Attila utca 137. | tel: (+36 23) 454-360 fax: (+36 23) 454-360
e-mail: info@peppepr.hu"...blog: PeppeR:sauce

híreink sajtószoba magunkról
<<ENGLISH
nyomtatás elküldés
keresés:

PeppeR blog

Pepper:Sauce
 
online PR szótár
szakirodalom
 
 
<< vissza
<< vissza a listához
A kiskereskedelmet és az egészségügyet célozza a Zebra új generációs QLn320™ mobil nyomtatója
2011.06.22. számítástechnika/Zebra Technologies forrás: PeppeR

Alacsonyabb működési költség - megnövelt hatékonyság

A Zebra Technologies Corporation (NASDAQ: ZBRA) ma jelentette be QLn 320™ mobil nyomtatójának piacra bocsátását. A vonalkód-, kioszk-, kártya- és RFID nyomtatók gyártásában és a real-time helyzet-meghatározó megoldásokban piacvezető cég ezzel a megoldással a kereskedelem és az egészségügy területén működő partnereknek kínál versenyképes terméket.

 

A VDC 2011-es kutatása szerint a gyakran utazó munkatársak száma a világon 2010-ben meghaladta az egy milliárdot, ráadásul a munkaerő mobilitásának és földrajzi eloszlásának folyamatos növekedésével számuk várhatóan több mint 10%-kal bővül az elkövetkezendő három évben. A Zebra QLn320 nyomtatójával, amely a QL nyomtatók harmadik generációs változata, ezt a növekvő szegmenst célozza meg.

"A mobil nyomtatók iránti kereslet folyamatos növekedésének vagyunk tanúi, amelyet a biztonságos vezetéknélküli hálózatok terjedése és az egyedi igények szerinti nyomtatással összefüggő előnyök felismerése eredményezett" - mondja Tom Wimmer, a VDC automata azonosítással és tranzakció feldolgozással foglalkozó részlegének igazgatója. "Ugyanakkor a mindent magában foglaló költség, az ún. Total Cost of Ownership (TCO) mértéke lett a legfontosabb szempont a mobil eszközök vásárlását mérlegelő vállalatok számára. Mivel a telepítés költsége ma már alig haladja meg a teljes birtoklási költség 30%-át, az előrelátó felhasználók egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a hardver meghibásodásából adódó termelési veszteségek csökkentésére és a szakadatlanul emelkedő IT fenntartási költségek kézben tartására. A vezető mobileszköz gyártók tisztában vannak ezekkel az igényekkel és egyre ügyesebb, fejlettebb termékek kifejlesztésével igyekeznek megfelelni ezeknek."

A QLn320 az eddig eladott több mint 700 000 QL nyomtatónak a sikerére alapoz, és igyekszik egyértelműen megfelelni a Zebra tanácsadói testülete által megfogalmazott elsődleges fogyasztói igénynek, a működési költségek csökkentésének. A Zebra azáltal tud eleget tenni ennek az igénynek, hogy a QLn320 révén elsőként alkalmaz mobil nyomtatóban Ethernet kapcsolatot. A távoli frissítések lehetővé tételével és a hatékonyabb eszközkezeléssel ez a nyomtató segít lecsökkenteni a karbantartási időt és maximalizálni a nyomtatási üzemidőt, ezáltal pedig magasabb megtérülési mutatót eredményez.

A QLn320 az első olyan nyomtató, amely a Zebra új Power Smart Print TechnológiávalTM látott el. Ez az új termékjellemző alacsonyabb energiafelhasználás mellet tesz lehetővé gyorsabb feldolgozási sebességet és teljesítményt, így az utazó munkatársaknak jobb minőségű nyomtatást és hosszabb üzemidőt biztosít. A Zebra "smart battery" technológiájával készült szünetmentes tápegység révén a QLn320 megjeleníti a töltöttségi szintet és a tápegység általános állapotát, ezzel lehetővé válik az állásidő minimálisra csökkentése, szemben a régebbi, gyengébb teljesítményű akkumulátorokkal, amelyek nem feltétlenül bírtak ki egy egész műszakot.

"A QL nyomtatócsalád mindig is biztosította ügyfeleink részére a vállalkozásuk hatékony működéséhez szükséges termelékenységet és tartósságot," mondta Halász Árpád, a Zebra Technologies regionális értékesítési vezetője. "A QLn320-ben megjelenő innováció és a továbbfejlesztett termékjellemzők a Zebra alapos piacismeretének eredményeit testesítik meg. A Zebra fejlesztői az ügyfelekkel közösen dolgoztak azon, hogy megismerhessék a felhasználás nehézségeit, esetleges elégedetlenségük okait, és ki tudjuk elégíteni a mobil munkaerőpiac változásai során felmerülő igényeiket."

A QLn különösen az alábbi területeken kínál a korábbi QL modelleknél jobb megoldásokat:
· Könnyű integrálhatóság: a QL és a QL Plus nyomtatókkal való visszafelé kompatibilitás lehetővé teszi, hogy a felhasználók úgy váltsanak át a QLn320-ra, hogy egyúttal megtarthassák a korábbi média- és címkeformátumokat, a hálózatot és egyéb infrastruktúrát.
· Az egész világon használható: A Zebra UnicodeTM UTF-16-tal kompatibilis “Globális Nyomtatási Megoldás” a jobbról-balra történő nyomtatási alkalmazást is lehetővé teszi, így a világon bármelyik részén és bármelyik nyelvén működő vállalatok képesek használni. (ez 2011. augusztusától érhető el)
· Megnövelt memória: A hozzáadott RAM és flash memória összetett betűkészletek, grafikák és képek nyomtatását, valamint nagyobb teljesítményt tesz lehetővé.
· Megújult felhasználó felület: Nagyobb, könnyebben olvasható képernyő 5 irányú navigációval, súgó menüvel és figyelmeztető jelzésekkel.

A Zebra Technologies társaságról
A Zebra Technologies Corporation (NASDAQ: ZBRA) innovatív és megbízható on-demand nyomtatási megoldásai a világ 100 országában támogatják a vállalatokat üzletmenetük fejlesztése és a biztonság növelése terén. A Fortune 500 lista vállalatainak több mint 90 százaléka használ Zebra márkájú nyomtatókat. A Zebra vonalkódokat, intelligens címkéket, nyugtákat és kártyákat előállító hőnyomtatói számos alkalmazással együttműködve hozzájárulnak a biztonságos működéshez, növelik a hatékonyságot, emelik a minőséget, csökkentik a költségeket és javítják az ügyfélkiszolgálás színvonalát. A Zebra megoldásokról a www.zebra.com webhely szolgál bővebb tájékoztatással.

 






<< vissza a listához
min. képernyőfelbontás: 800x600 pixel    •    webdesign © epiteszforum.hu 2004