PeppeR 21 PR Ügynökség
H-2092 Budakeszi, József Attila utca 137. | tel: (+36 23) 454-360 fax: (+36 23) 454-360
e-mail: info@peppepr.hu"...blog: PeppeR:sauce

híreink sajtószoba magunkról
<<ENGLISH
nyomtatás elküldés
keresés:

PeppeR blog

Pepper:Sauce
 
online PR szótár
szakirodalom
 
 
<< vissza
<< vissza a listához
A gyakran utazó munkatársak igényeit szolgálja a Zebra új RW 420 nyomtatója
2010.06.23. számítástechnika/Zebra Technologies forrás: PeppeR

A Motorola kézi termináljaihoz tervezett nyomtató növeli az üzletkötői munka eredményességét

A Zebra Technologies Corporation (NASDAQ: ZBRA), a világ vezető címke- és vonalkódnyomtató gyártója és automatikus azonosító megoldások szolgáltatója, a mai napon jelentette be új RW 420 nyomtatójának piacra dobását. Az új termék egyszerre szolgál nyomtatóként és kézi készülékként. Az RW4-PS a mobileszközök hatékony és az adott igényeknek megfelelő használatát teszi lehetővé, ezzel pedig jelentősen hozzájárulhat a gyakran úton lévő munkatársak eredményességének növeléséhez. Ennek révén a munkatársaknak kevesebb eszközt és töltőt kell magukkal vinniük, ami nagyban hozzájárulhat az új nyomtató gyors elterjedéséhez. Az RW4-PS megvalósításával a Zebra igyekszik az úton lévő munkatársakkal szemben támasztott egyre növekvő kihívásoknak megfelelni, egyetlen, kompakt, könnyű és terhelhető egységbe egyesítve a cég hordozható nyomtatási technológiáját, amely egyben kompatibilis a Motorola MC70 és MC75 kézi termináljaival is.

 

"A Zebra RW 420 nyomtatóval jelentősen növekszik a termelékenység és az üzleti folyamatok maximális eredményességgel működhetnek" - mondta Halász Árpád, a Zebra Technologies regionális értékesítési vezetője. "Ennek az új terméknek az a különös előnye, hogy úgy biztosít összetett nyomtatási lehetőséget, hogy közben könnyű és kellően strapabíró ahhoz, hogy az utazó üzletemberek gond nélkül nap, mint nap magukkal vihessék üzleti útjaikra. Ezentúl tehát nem kell többféle eszközt és terméket maguknál vagy kocsijukban tartaniuk."

A Zebra új hordozható megoldásának előnyeit elsősorban az alábbi szektorok élvezhetik:

· Közvetlen bolti szállítók: Itt pontos és valósidejű számlázásra és különböző dokumentumok gyártására van szükség. Ez a modell az átvételi elismervények, a számlák, a szállítólevelek, a rakományjegyzékek és a kárrendezési jegyzőkönyvek azonnali, helyben történő nyomtatását teszi lehetővé.
· Üzletkötők: Ezeknek a munkatársaknak a feladata, hogy kimagasló szolgáltatás révén érjék el üzletfeleik elégedettségét. Ezt a korábbinál eredményesebben tehetik meg az RW4-PS használatával, amellyel számlákat, rendeléseket, rendelés-visszaigazolásokat és alkatrész-készletjelentéseket tudnak nyomtatni.
· Hatóságok: A helyben történő nyomtatás és adatlekérés alapvető fontosságú ahhoz, hogy a közigazgatásban dolgozók, a hatóságok munkatársai meggyőződhessenek az információk hitelességéről, és biztosítsák a tisztségviselők biztonságát. Az RW4-PS megoldás lehetővé teszi, hogy a hatóságok képviselői a helyszínen azonnal hozzáférhessenek a központilag tárolt adatokhoz, ellenőrizzenek, vagy új adatokat vigyenek be, ezáltal csökkenthető a papírmunka és az elírásból származó hibák mennyisége.

"Az RW4-PS nyomtató jó példája a Motorola és a Zebra közötti erős partneri kapcsolatnak," nyilatkozta Marco Landi, a Motorola Enterprise Solution EMEA régiójának alelnöke. "A Motorola különösen annak örül, hogy az új termék két népszerű készüléke, az MC70 és MC75 terminálok használatát támogatja, teljes megoldást nyújtva ezzel közös felhasználóinknak ahhoz, hogy növelhessék az utazó munkatársak munkavégzésének hatékonyságát és sikerességét, és végeredményben pedig saját üzletfeleik elégedettségét is."

Az RW4-PS a Zebra kiterjedt partnerhálózata révén kerülnek értékesítésre. További információért látogasson a www.emea.zebra.com/en/rwseries címre.

A Zebra Technologies társaságról
A Zebra Technologies Corporation (NASDAQ: ZBRA) innovatív és megbízható on-demand nyomtatási megoldásai a világ 100 országában támogatják a vállalatokat üzletmenetük fejlesztése és a biztonság növelése terén. A Fortune 500 lista vállalatainak több mint 90 százaléka használ Zebra márkájú nyomtatókat. A Zebra vonalkódokat, intelligens címkéket, nyugtákat és kártyákat előállító hőnyomtatói számos alkalmazással együttműködve hozzájárulnak a biztonságos működéshez, növelik a hatékonyságot, emelik a minőséget, csökkentik a költségeket és javítják az ügyfélkiszolgálás színvonalát. A vállalat eddig több mint 5 millió nyomtatót – köztük RFID és vezeték nélküli mobil megoldásokat – értékesített, emellett ZebraDesigner™ címkeformázó szoftverek, ZebraLink™ csatlakozási megoldások, eredeti Zebra™ kellékanyagok, valamint ZebraCare™ szolgáltatások és támogatási konstrukciók forgalmazásával is foglalkozik. A Zebra vonalkód-, kártya- és RFID-termékeiről a http://www.zebra.com webhely szolgál bővebb tájékoztatással.

 




<< vissza a listához
min. képernyőfelbontás: 800x600 pixel    •    webdesign © epiteszforum.hu 2004