PeppeR 21 PR Ügynökség
H-2092 Budakeszi, József Attila utca 137. | tel: (+36 23) 454-360 fax: (+36 23) 454-360
e-mail: info@peppepr.hu"...blog: PeppeR:sauce

híreink sajtószoba magunkról
<<ENGLISH
nyomtatás elküldés
keresés:

PeppeR blog

Pepper:Sauce
 
online PR szótár
szakirodalom
 
 
<< vissza
<< vissza a listához
Minden címke színes, még ha nem is látszik!
2010.04.27. számítástechnika/Zebra Technologies forrás: PeppeR

A Zebra új IQ Color címkéi egyszerűsítik a műveleteket, valamint csökkentik a hibákat és a nyomtatási költségeket

A gyártástól kezdve a logisztika, a kereskedelem és az egészségügy számára fontos új terméket piacra dobását jelentette be a speciális nyomtatási és automatikus azonosító megoldások piacának vezető cége, a Zebra Technologies Corporation (Nasdaq: ZBRA). Az IQ Color hőcímkék különlegessége, hogy az üzemeltetési menedzserek a színes vizuális információkat saját igényeikre szabva és a meglévő Zebra hőnyomtatójukon teszik lehetővé. Úgy nyílik tehát lehetőség színes címkék nyomtatására, hogy közben nincs szükség új nyomtató beszerzésére.

 

A címkegyártási folyamat során láthatatlan tintát visznek fel maximum három, előre meghatározott helyre, amelyet a végfelhasználó igényei és címkeformátuma szerint szabnak testre. Szabad szemmel a színek nem látszanak a címkén. Egy IQ színes címke létrehozásához a felhasználóknak egyszerűen ki kell választaniuk a maximum három színt, valamint az igényelt méretet és formát. A Zebra nyomtató feje ezt követően hő-aktiválja a tintát, annak érdekében, hogy a kiválasztott színek láthatóvá váljanak a nyomtatóhoz küldött formátum alapján. Ez lehetővé teszi minden egyes címke színes képekkel, szövegekkel, formákkal és grafikával történő testreszabását.

"A Zebra IQ Color technológiája is azt az elhivatottságot bizonyítja, mely alapján innovatív termékekkel látjuk el ügyfeleinket. Az ilyen termékek segítik partnereinket abban, hogy egyszerűsítsék működésüket, ugyanakkor csökkenjenek a hibalehetőségek és a költségek." nyilatkozta Halász Árpád, a Zebra Technologies regionális értékesítési vezetője. "Nincs többé szükség előrenyomtatott színes címkékre. Mivel nincs szükség a hengerek cseréjére vagy a nyomtatók váltogatására, ezáltal nő a termelékenység, így pedig csökkenhet a leltár és még eredményesebb a minőségellenőrzési munka."

Az IQ Color technológia tovább bővíti a Zebra termékkínálatát. Az új technológia a Zebra már meglévő termál nyomtatóin alkalmazható, és így számos iparágban rövid idő alatt bevezethető:

· Egészségügy: A laboratóriumi és a gyógyszertári tevékenységek során az IQ Color jól integrálható a rendelések azonosításához és rangsorolásához.
· Szállítás és Logisztika: A különleges rendelések utasításainak kiemelésével a válogatási folyamat során hozzájárul a szállítási és a raktározási költségek csökkentéséhez. Az IQ Color ezen kívül lehetővé teszi a valós idejű leltárkezelést, s ily módon biztosítja a FIFO (First In First Out – érkezési sorrendben történő felhasználás) raktározási módszer érvényesülését, valamint bármely elkeveredett cikk egyszerű azonosítását.
· Gyártás: A termék könnyű azonosíthatósága miatt az ellenőrzés, illetve az összeszerelés fázisában különleges jelentőséggel bír. Az IQ Color a válogatási folyamat során csökkentheti a további címkék használatát, ugyanakkor pedig támogatja a minőségellenőrzést.
· Kiskereskedelem: A polcok felcímkézésébe integrált IQ Color segítségével a termékjellemzők könnyen azonosíthatók.

A Zebra IC Color hőcímkéi a Zebra kiterjedt partnerhálózata révén kerülnek értékesítésre. További információért látogasson a www.emea.zebra.com/en/supplies címre. Ha az új termékről szóló videót szeretne megnézni, ide kattintson.

A Zebra Technologies társaságról
A Zebra Technologies Corporation (NASDAQ: ZBRA) innovatív és megbízható on-demand nyomtatási megoldásai a világ 100 országában támogatják a vállalatokat üzletmenetük fejlesztése és a biztonság növelése terén. A Fortune 500 lista vállalatainak több mint 90 százaléka használ Zebra márkájú nyomtatókat. A Zebra vonalkódokat, intelligens címkéket, nyugtákat és kártyákat előállító hőnyomtatói számos alkalmazással együttműködve hozzájárulnak a biztonságos működéshez, növelik a hatékonyságot, emelik a minőséget, csökkentik a költségeket és javítják az ügyfélkiszolgálás színvonalát. A vállalat eddig több mint 5 millió nyomtatót – köztük RFID és vezeték nélküli mobil megoldásokat – értékesített, emellett ZebraDesigner™ címkeformázó szoftverek, ZebraLink™ csatlakozási megoldások, eredeti Zebra™ kellékanyagok, valamint ZebraCare™ szolgáltatások és támogatási konstrukciók forgalmazásával is foglalkozik. A Zebra vonalkód-, kártya- és RFID-termékeiről a http://www.zebra.com webhely szolgál bővebb tájékoztatással.

 






<< vissza a listához
min. képernyőfelbontás: 800x600 pixel    •    webdesign © epiteszforum.hu 2004