PeppeR 21 PR Ügynökség
H-2092 Budakeszi, József Attila utca 137. | tel: (+36 23) 454-360 fax: (+36 23) 454-360
e-mail: info@peppepr.hu"...blog: PeppeR:sauce

híreink sajtószoba magunkról
<<ENGLISH
nyomtatás elküldés
keresés:

PeppeR blog

Pepper:Sauce
 
online PR szótár
szakirodalom
 
 
<< vissza
<< vissza a listához
Megnyílt az OBI gyöngyösi áruháza
2010.04.01. kereskedelem/OBI forrás: PeppeR
A gyöngyösi áruház megnyitásával immár 25. magyarországi egységét avatja holnap az OBI. Az új áruház révén az OBI a város és a Mátra-vidék otthonfejlesztési és barkácsközpontjának szerepét kívánja betölteni. A mintegy 8.300 négyzetméter összesített alapterületű áruház a piacvezető otthonfejlesztési áruházlánchoz méltó választékkal, hosszú távon is alacsony árakkal és hetven fős, felkészült munkatársi gárdával várja a vásárlókat. A gyöngyösi OBI áruház több tízezerféle terméket felölelő, a város és a régió igényeinek figyelembevételével véglegesített választékot kínál a látogatóknak.
 

Az OBI április 1-én megnyílt, 25. magyarországi áruházának építési munkálatai tavaly novemberben kezdődtek Gyöngyösön, a Pesti út mentén. Az építkezés eredményeként egy 8.300 négyzetméteres, korszerű otthonfejlesztési áruház települ Gyöngyösre. A piacvezető magyarországi otthonfejlesztési lánc komoly reményeket fűz a gyöngyösi áruház megnyitásához.

„Keszthelyi áruházunk két héttel ezelőtti megnyitását követően különös izgalommal készültünk a gyöngyösi áruháznyitásra" – mondta Christoph Wackerbauer, az OBI Hungary Retail Kft. ügyvezető igazgatója. "Legutóbb már sikerrel mutattuk meg a nagyközönségnek újonnan kialakított termék-kihelyezési koncepciónkat és abban bízunk, hogy újításunkat a gyöngyösi vásárlók is örömmel fogadják. Az újfajta kihelyezésnek köszönhetően még több fajta terméket tudunk a korábbinál is áttekinthetőbb módon bemutatni. Ezzel pedig minden látogató saját maga is meggyőződhet arról, hogy az otthonfejlesztés és szépítés piacvezetőhöz méltó termékválasztékát kínáljuk. Az igényeknek megfelelő termék megtalálását, kiválasztását, megvásárlását és hazaszállítását a kiemelkedő választék mellett termékbemutatók, szolgáltatások és felkészült munkatársaink teszik még könnyebbé. Kutatásainkból tudjuk, hogy sokan várják az OBI megérkezését, hiszen Egerből, Szolnokról vagy éppen Pestről már ismerik áruválasztékunkat, a vevőorientált kiszolgálást és versenyképes árainkat. Mostantól pedig a gyöngyösieknek nem kell másik városba utazniuk, ha a lakás, az otthon, a kert fejlesztéséhez szeretnének mindent megvásárolni. A 25. áruház megnyitása és a megújult koncepció tovább erősíti, hogy az otthonfejlesztés terén az OBI a vásárlók elsőszámú partnere.” – mondta Christoph Wackerbauer.

Az OBI termékei hag"ományosan négy területet ölelnek fel: a lakáskultúrát, a műszaki cikkeket, az építkezéshez-felújításhoz kapcsolódó termékeket, valamint a kerti cikkeket. Az új OBI áruházban mind az építkező, lakásfelújító, otthonaikat és kertjüket fejlesztő és szépítő látogatók, mind pedig az ezzel foglalkozó szakemberek megtalálják majd az elképzeléseikhez illő termékeket és szolgáltatásokat. Az új áruház több tízezer áruféleséget, állandó bemutatókat (többek között barkács- és kertigép, valamint fürdőszoba bemutató), továbbá számtalan vevőbarát szolgáltatást (a teljesség igénye nélkül: bankkártyás fizetés, áruvásárlási hitel, házhoz szállítás megszervezése, utánfutó kölcsönzés, méretre vágás, festékkeverés) kínál.

"Bízunk abban, hogy itt is sikeresek lesznek azok a kereskedelmi, árképzési és kommunikációs módszereink, amelyek révén piacvezető pozíciónkat kivívtuk. Meggyőződésünk, hogy a legújabb áruház megnyitásával nagyon sok hűséges új vásárlót nyerünk meg magunknak. Gyöngyösön és környékén nagyon sokan tervezik otthonuk felújítását, lakásuk átalakítását, vagy éppen mátrai kertjük, szőlőjük szépítését. A tavasz érkezése különösen aktuálissá teszi a hétvégi telkek és a nyaralók megújítását. Arra törekszünk, hogy a »Lakásból otthont« szlogen jegyében mindannyiuk igényeit, Gyöngyös első számú áruházaként tudjuk majd kielégíteni. Függetlenül attól, hogy ki milyen pénztárcával érkezik, fontos, hogy az eligazodást és a vásárlói döntést egyértelmű, jól áttekinthető árkommunikáció, és főleg a piacvezetőhöz méltó vonzóan alacsony árak segítik. Akinek pedig tanácsra van szüksége, bátran fordulhat 70 fős munkatársi gárdánk bármely tagjához vagy az általuk javasolt mesteremberekhez." – mondta Rétegi Ildikó, a gyöngyösi OBI áruház vezetője.

Az OBI 1994-ben nyitotta meg első magyarországi áruházát Budapesten. Piaci versenytársai közül a legtöbb helyen, már hat budapesti és tizenkilenc vidéki áruházban, 181.000 m2 eladótéren, 1870 munkatárssal várja a látogatókat. Az áruházlánc az elmúlt évben 16 millió látogatót fogadott, akik közül 8,3 millióan vásárlóvá is váltak. 2004 decemberében a magyarországi OBI áruházlánc a piaci szereplők közül elsőként kapott Superbrands díjat, majd 2008-ban újból elnyerte a díjat. Mindezzel az OBI megerősítette helyét a legismertebb és legelismertebb magyarországi márkák sorában.

 




<< vissza a listához
min. képernyőfelbontás: 800x600 pixel    •    webdesign © epiteszforum.hu 2004