PeppeR 21 PR Ügynökség
H-2092 Budakeszi, József Attila utca 137. | tel: (+36 23) 454-360 fax: (+36 23) 454-360
e-mail: info@peppepr.hu"...blog: PeppeR:sauce

híreink sajtószoba magunkról
<<ENGLISH
nyomtatás elküldés
keresés:

PeppeR blog

Pepper:Sauce
 
online PR szótár
szakirodalom
 
 
<< vissza
<< vissza a listához
A Zebra piacra dobta a nagyobb feldolgozási teljesítményű 2824 Plus asztali nyomtatót
2009.10.13. számítástechnika/Zebra Technologies forrás: PeppeR

Különösen az egészségügyben, a postai szolgáltatásoknál és az állami szektorban lehet sikeres az új termék

A Zebra Technologies Corporation (Nasdaq: ZBRA) ma jelentette be, hogy piacra dobja a 2824 Plus asztali nyomtatót. A Zebra asztali nyomtató családjának új tagja a Zebra népszerű LP/TLP 2824 és LP/TLP 2824-Z nyomtatóinak továbbfejlesztett változata.

 

Az új termék – elődjéhez hasonlóan - kis helyigényű és kompakt tervezésű, ugyanakkor lényegesen nagyobb feldolgozási teljesítményt kínál. A2824 Plus a maximális hatékonyság és az alacsonyabb készletigény érdekében egyetlen nyomtatóban kombinálja az EPL és ZPL programnyelveket.

A változatlan alacsony áron ajánlott kompakt, kis helyigényű 2824 Plus ideális eszközt jelent a működési hatékonyság és termelékenység növeléséhez az olyan szektorokban, mint az egészségügy, a postai szolgáltatások, a kiskereskedelem, a különböző szolgáltatások, az állami szektor, valamint a gyártást és szállítást nyújtó iparágakban.

A 2824 Plus további előnyei a következők:

· Az egymás mellett található ZPL és EPL programnyelvek beleillenek a már kialakított környezetbe
· Nagyobb memóriakapacitás, mely a nyomtatványok, betűkészletek és grafikák állandó tárolását biztosítja
· A gyorsabb feldolgozást biztosító Flash memória, és a megnövelt SDRAM a nagy memóriaigényű alkalmazások támogatásához
· Könnyedén integrálható auto-sensing soros porttal és a 10/100 Ethernet-tel
· Egyszerű beállító szervizprogram, távoli nyomtatási hálózat kezelés, Unicode, XML engedélyezett nyomtatás és OPOS (Objective Portable Operating System) meghajtó.

"A 2824 és a 2824-Z asztali nyomtató már eddig is egyike volt a Zebra sikeres termékeinek. Különösen azért lett ismert, mert a legkülönbözőbb installációk esetén is ideálisan használható, még akkor is, ha a működési környezete kifejezetten nagy követelményeket is támaszt." – jelentette ki Halász Árpád, a Zebra Technologies regionális értékesítési igazgatója. "A továbbfejlesztett változat gyorsabb feldolgozással, ko-rezidens programnyelvekkel és OPOS meghajtóval képes az igényeket kielégíteni."

A 2824 Plus további jellemzői között találjuk az egyszerű hibajavítást és nyomtatókezelést, valamint az új Zebra beállító programot, amely egy Windows-alapú felhasználói tájékoztató formájában ad lépésről-lépésre utasításokat az installáláshoz, a konfiguráláshoz és az esetleges hibaelhárításhoz.

A világszerte egyidőben piacra dobott 2824 Plus nyomtató a Zebra kiterjedt partnerhálózatán keresztül kerül forgalmazásra. További információért kérjük látogasson el honlapunkra: www.emea.zebra.com/en/2824plus.

A Zebra Technologies társaságról
A Zebra Technologies Corporation (NASDAQ: ZBRA) innovatív és megbízható on-demand nyomtatási megoldásai a világ 100 országában támogatják a vállalatokat üzletmenetük fejlesztése és a biztonság növelése terén. A Fortune 500 lista vállalatainak több mint 90 százaléka használ Zebra márkájú nyomtatókat. A Zebra vonalkódokat, intelligens címkéket, nyugtákat és kártyákat előállító hőnyomtatói számos alkalmazással együttműködve hozzájárulnak a biztonságos működéshez, növelik a hatékonyságot, emelik a minőséget, csökkentik a költségeket és javítják az ügyfélkiszolgálás színvonalát. A vállalat eddig több mint 5 millió nyomtatót – köztük RFID és vezeték nélküli mobil megoldásokat – értékesített, emellett ZebraDesigner™ címkeformázó szoftverek, ZebraLink™ csatlakozási megoldások, eredeti Zebra™ kellékanyagok, valamint ZebraCare™ szolgáltatások és támogatási konstrukciók forgalmazásával is foglalkozik. A Zebra vonalkód-, kártya- és RFID-termékeiről a http://www.zebra.com webhely szolgál bővebb tájékoztatással.

 


<< vissza a listához
min. képernyőfelbontás: 800x600 pixel    •    webdesign © epiteszforum.hu 2004