PeppeR 21 PR Ügynökség
H-2092 Budakeszi, József Attila utca 137. | tel: (+36 23) 454-360 fax: (+36 23) 454-360
e-mail: info@peppepr.hu"...blog: PeppeR:sauce

híreink sajtószoba magunkról
<<ENGLISH
nyomtatás elküldés
keresés:

PeppeR blog

Pepper:Sauce
 
online PR szótár
szakirodalom
 
 
<< vissza
<< vissza a listához
A Zebra Technologies a nagyteljesítményű Xi™ sorozatú vonalkód nyomtatók új generációját dobja piacra
2009.10.05. számítástechnika/Zebra Technologies forrás: PeppeR
A Zebra Technologies Corporation (Nasdaq: ZBRA) ma jelentette be az Xi4 asztali nyomtató sorozat bevezetését. A Zebra Xi4 sorozat kiemelkedő tartósságot, kiváló nyomtatás-minőséget és magas nyomtatási gyorsaságot biztosít, mindez pedig hosszú élettartammal és nagyfokú megbízhatósággal párosul. A Zebra Xi4 sorozatot kifejezetten az intenzív felhasználásra, a komoly terhelést jelentő alkalmazásokhoz tervezték. A Zebra mindezzel a korábbi XiIIIPlus™ asztali nyomtató termékcsaládját fejlesztette tovább.
 

A teljesítmény és a funkcionalitás harmóniáját megvalósító Xi4 sorozatú nyomtatókat nagy mennyiségben történő nyomtatásra optimalizálták, és ezzel a működésbeli termelékenység növekedését segíti elő. A sorozat tagjai elegendő memóriával és feldolgozási teljesítménnyel rendelkeznek ahhoz, hogy gyorsabb nyomtatási sebességet, még magasabb nyomtatás-minőséget és a kiemelkedő nyomtatási teljesítményt biztosító, még gyorsabb 10/100 Ethernet adatátvitelt tudják használni. Fejlett korai figyelmeztető rendszerei csökkentik az állásidőt, ugyanakkor támogatják a hálózati irányítási és ERP rendszerekkel történő integrációt.

Az Xi sorozatban megjelenő újdonságok többek között a következők:

· A testre szabható és könnyen olvasható LCD leegyszerűsíti a beállítást és a működést
· A gyorsabb nyomtatási sebesség javítja a kötegelt feldolgozást, valamint a "nyomtat és alkalmaz" termelékenységet
· A gyorsabb Ethernet kapcsolat nő a működési sebesség
· A továbbfejlesztett "nyomtatófej elem ki" felismerő képesség gyorsabb probléma-értesítést tesz lehetővé
· A papír érzékelő egyszerűbb beállítása révén megszűnik a találgatások szerepe
· A papír és szalagfogyás érzékelésének továbbfejlesztése révén nő a rendelkezésre állás idő

"A Zebra termékportfóliójának fő erősségét képviselő Xi sorozatú nyomtatók híresek megbízhatóságukról, amellyel még a legnagyobb kihívásokat támasztó környezetben is jól állnak helyt." -nyilatkozta Richard Hughes-Rowlands, a Zebra Technologies EMEA régióért felelős Termék Marketing Menedzsere. "Mivel a Zebra saját üzleti tevékenységének középpontjában a gyártás áll, a társaság számára létfontosságú volt új nyomtatási sebesség-szinteket és teljesítményt bemutatni a piacon, melyek révén még nagyobb termelékenység érhető el ebben a szektorban."

Az Xi4 sorozat további jellemzői között érdemes említeni azt, hogy számos nyelvet köztük például a lengyelt és az oroszt is támogatja, továbbá hogy sokrétű összekapcsolási lehetőséget, illetve a ZebraLink megoldások révén egyidejű párhuzamos /Ethernet kapcsolódási képességet illetve távnyomtatási lehetőséget biztosít.

A világszerte egyidőben piacra dobott Zebra Xi4 nyomtató elsődlegesen a Zebra kiterjedt partnerhálózatán keresztül kerül forgalmazásra. További információért kérjük látogasson el honlapunkra: www.emea.zebra.com/en/xi

A Zebra Technologies társaságról
A Zebra Technologies Corporation (NASDAQ: ZBRA) innovatív és megbízható on-demand nyomtatási megoldásai a világ 100 országában támogatják a vállalatokat üzletmenetük fejlesztése és a biztonság növelése terén. A Fortune 500 lista vállalatainak több mint 90 százaléka használ Zebra márkájú nyomtatókat. A Zebra vonalkódokat, intelligens címkéket, nyugtákat és kártyákat előállító hőnyomtatói számos alkalmazással együttműködve hozzájárulnak a biztonságos működéshez, növelik a hatékonyságot, emelik a minőséget, csökkentik a költségeket és javítják az ügyfélkiszolgálás színvonalát. A vállalat eddig több mint 5 millió nyomtatót – köztük RFID és vezeték nélküli mobil megoldásokat – értékesített, emellett ZebraDesigner™ címkeformázó szoftverek, ZebraLink™ csatlakozási megoldások, eredeti Zebra™ kellékanyagok, valamint ZebraCare™ szolgáltatások és támogatási konstrukciók forgalmazásával is foglalkozik. A Zebra vonalkód-, kártya- és RFID-termékeiről a http://www.zebra.com webhely szolgál bővebb tájékoztatással.

 


<< vissza a listához
min. képernyőfelbontás: 800x600 pixel    •    webdesign © epiteszforum.hu 2004