PeppeR 21 PR Ügynökség
H-2092 Budakeszi, József Attila utca 137. | tel: (+36 23) 454-360 fax: (+36 23) 454-360
e-mail: info@peppepr.hu"...blog: PeppeR:sauce

híreink sajtószoba magunkról
<<ENGLISH
nyomtatás elküldés
keresés:

PeppeR blog

Pepper:Sauce
 
online PR szótár
szakirodalom
 
 
<< vissza
<< vissza a listához
Három jelentős szoftveripari társaság csatlakozott világszervezeti tagként a
2009.04.09. számítástechnika/BSA forrás: PeppeR

Az Embarcadero Technologies szerint a BSA-nak az illegális szoftverhasználat elleni és a politikára vonatkozó programjai különösen értékesek

Három előretekintő szoftveripari társaság csatlakozott a Business Software Alliance (BSA) szervezethez, amely bizonyítottan értéket képvisel számukra azzal, hogy az iparág érdekeit világszinten képviseli. Az Embarcadero Technologies világszervezeti tagként vesz majd részt a BSA tevékenységében az EMEA térségben (Európa, Közel-Kelet és Afrika). Két másik társaság, a Minitab és a Rosetta Stone szintén világszervezeti tagként csatlakozott. Ezek a társaságok innovatív szoftver-megoldásokat nyújtanak az online együttműködés, a minőségfejlesztés, illetve az élethosszig tartó tanulás területein.

 

"Az Embarcadero, a Minitab, valamint a Rosetta Stone egy globálisan összefüggő gazdaságban testesítik meg a BSA által képviselt értékeket - az innovációt, a növekedést és a fejlődést. " - nyilatkozta Robert Holleyman, a BSA elnök-vezérigazgatója. "E tagok csatlakozása egy öt éve tartó tagság bővítési folyamat keretében történt, és erősíti a BSA nemzetközi súlyát, erejét és befolyását."

A BSA ma már 27, a világszervezeti és a politikai irányelveket meghatározó tanácsban részt vevő taggal rendelkezik (Worldwide and Policy Council Members), melyek között számos, széles körben ismert márka is megtalálható. További 56 tagja pedig regionális szinten, vagy egyes konkrét BSA programokban vesz részt. A BSA világszerte több mint 150 iparági szervezettel áll aktív munkakapcsolatban, s ez egyedi befolyást és kapcsolatokat biztosít számára.

"Tudatában vagyunk annak, hogy a változó gazdasági időkben a társaságok nem könnyen vállalnak ilyen jellegű kötelezettségeket," - tette hozzá Holleyman. "Tagságunk azért is bővül, mert a BSA valódi értékeket nyújt számukra az illegális szoftverhasználat ellenes tevékenység, a politikai szintű döntések elősegítése, valamint az általános ismeretterjesztés terén. Ezen kívül, mivel a BSA nagyrészt saját forrásokra támaszkodik, jóval nagyobb mértékben tudunk a szoftverek számára kedvező környezet kialakításába befektetni, mintha csak kizárólag a tagdíjakra lennénk utalva."

Az Embarcadero Technologies, Inc., társaság központja San Francisco-ban, Kaliforniában található. A társaság alkalmazás-fejlesztők és adatbázissal foglalkozó szakértők számára fejleszt díjnyertes eszközöket annak érdekében, hogy azok platformtól illetve programnyelvtől független megfelelő rendszereket tervezhessenek, és gyorsabban létrehozzák, valamint hatékonyabban működtethessék azokat. A Fortune 100 listán szereplő társaságok közül kilencven, valamint egy több mint hárommillió felhasználóból álló aktív közösség használja világszerte az Embarcadero termékeit, s növeli ily módon cége termelékenységét, csökkenti a költségeit, egyszerűsíti a változáskezelést és a megfelelést, valamint gyorsítja az innovációt.

"Az Embarcadero azt teszi lehetővé a világ vezető IT innovátorai és fejlesztői számára, hogy a még szorosabb kapcsolatrendszerekre épülő világban meg tudjanak felelni a kihívásoknak," - jelentette ki Ludovic Neveu, az Embarcadero Technologies EMEA régióért felelős értékesítési igazgatója. "A BSA természetes partnert jelent számunkra, mivel már bizonyította, hogy a biztonságos és jogszerű digitális világ kialakítását támogatja. Nagyon várjuk a közös munkát."

A BSA más régióiban tevékenykedő további két új világszervezeti tagja a Minitab és a Rosetta Stone. A Minitab Inc. a tudományos és kereskedelmi felhasználókat kiszolgáló statisztikai elemző és folyamatjavító szoftverek egyik nemzetközileg vezető fejlesztője, a Rosetta Stone Inc. pedig a nyelvoktató szoftverek egyik nemzetközileg vezető fejlesztője.

A BSA-ról
A Business Software Alliance (www.bsa.org) kiemelkedő szerepet játszik a biztonságos és jogkövető digitális világ kialakulásának elősegítésében. A BSA a világ kereskedelmi-szoftveriparág és a hardvergyártó partnerek szócsöveként képviseli tagjait a kormányokkal folytatott párbeszédben és általában a nemzetközi piacokon. Tagjai a világ egyik leggyorsabban bővülő iparágát képviselik. A BSA programjai a szerzői jogok védelmét, az informatikai biztonságot és az (elektronikus) kereskedelmet ösztönző oktatási és jogszabály-előkészítéssel kapcsolatos kezdeményezései révén elősegítik a technológiai innováció fejlődését. A BSA tagjai: BSA members include: Adobe, Altium, Apple, Autodesk, Bentley Systems, CNC, Corel, CyberLink, Dassault Systèmes SolidWorks Corporation, Embarcadero, Famatech, FrontRange Solutions, Graphisoft, Materialise Software, Mamut, Microsoft, Mindjet, NedGraphics, O&O Software, Quark, Ringler-Informatik, Scalable Spooftware, Siemens, Staff & Line, Symantec, Tekla és The MathWorks.

 
<< vissza a listához
min. képernyőfelbontás: 800x600 pixel    •    webdesign © epiteszforum.hu 2004