PeppeR 21 PR Ügynökség
H-2092 Budakeszi, József Attila utca 137. | tel: (+36 23) 454-360 fax: (+36 23) 454-360
e-mail: info@peppepr.hu"...blog: PeppeR:sauce

híreink sajtószoba magunkról
<<ENGLISH
nyomtatás elküldés
keresés:

PeppeR blog

Pepper:Sauce
 
online PR szótár
szakirodalom
 
 
<< vissza
<< vissza a listához
Virággal kedveskedett a Magyar Telekom
2005.05.09. telekommunikáció/Magyar Telekom (Matáv) forrás: PeppeR
Megkezdődött Magyarország legnagyobb márkaváltása, a Matáv Csoport nevet váltott. A név- és márkaváltás kommunikációjának részeként a vállalatcsoport május 6-án, pénteken rózsaszín szirmú (márkázott) cserepes virággal ajándékozta meg az ország 15 nagyvárosának frekventált pontjain a járókelőket és az autósokat.
 

A Matáv Rt. új cégneve Magyar Telekom Rt. lett, a cégcsoport egyes üzletágai pedig felvették a nemzetközi T-márkákat: T-Com (korábban Matáv Vezetékes Szolgáltatások Üzletág), T-Online (korábban Axelero), T-Mobile, T-Systems (korábban Matáv Üzleti Szolgáltatások Üzletág), illetve T-Kábel (korábban MatávkábelTV). A lakosság több területen is érzékeli majd a márkaváltás előnyeit, melynek központjában a termékfejlesztés és az ügyfélkiszolgálás áll.

A Magyar Telekom látványos és egyedi eszközökkel kommunikálja a márkaváltást. Május 3-án vette kezdetét az a marketingkommunikációs kampány, mellyel a Magyar Telekom nevet és az új márkákat ismertetik meg a lakossággal. A kampány egyik "legkedvesebb" elemeként május 6-án országszerte 15 városban magenta színű (a magenta szín a T-márkák meghatározó arculati jegye), márkázott cserepes virággal ajándékozta meg a Magyar Telekom a járókelőket és az autósokat. A virág-ajándékozás helyszínei: Budapest, Debrecen, Eger, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Székesfehérvár, Szekszárd, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Zalaegerszeg.

 


<< vissza a listához
min. képernyőfelbontás: 800x600 pixel    •    webdesign © epiteszforum.hu 2004